„Exercițiu de dictare”

„Exercițiu de dictare”

Pentru al doilea an la rând, Școala Gimnazială Coresi din Târgoviște și partenerii săi tradiționali organizează un eveniment amplu care-i va aduce laolaltă pe elevi, cadre didactice, părinți sau chiar bunici.

Ziua Mondială a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie, simbolizează importanța cadrului didactic în procesul de formare și dezvoltare culturală, morală și științifică a copilului.
În ziua de 05 octombrie 2024, ora 11:00,  Școala Gimnazială ,,Coresi”- Târgoviște – își mută din nou băncile în aer liber, în Piața Mihai Viteazul,  pentru cei care iubesc limba română și care sunt interesați să participe la un amplu exercițiu de dictare.

Partenerii de nădejde ai școlii pentru organizarea acestui amplu eveniment sunt: Primăria Municipiului Târgoviște, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”, Librăria „Fragilistic” din Târgoviște, Academia de Studii Economice din București – Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată și Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște.

Iulia Gandea

Monica Ilie – foto

Partajează acest conținut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *