Prima Pagină > Cele mai recente

Cele mai recente

La Muzeul de Istorie, din Târgoviște, a avut loc lansarea cărții „Crochiuri literare” semnată de prof. univ. Victor Petrescu. Felicitări, prieten drag! https://youtu.be/v4N2k4uw5zM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
A fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță.  https://youtu.be/z_2Q6ZBo6b4 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Astăzi, 16 ianuarie 2019, a fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului , Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță. https://youtu.be/jOzzFpqKv10 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. „Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului” - a conchis primarul municipiului Târgoviște. https://youtu.be/Jqqb9WZ5JJc Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă în șantier, Daniel Cristian STAN, primarul municipiului Târgoviște a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului. https://youtu.be/36JpehN3fh0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor.  https://youtu.be/l7EaBMOWoTg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor.  https://youtu.be/iGUdhn216-Y Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor. https://youtu.be/ZJqQFbezGDY Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
„Teatrul Tony Bulandra are onoarea de a vă prezenta spectacolul „De la Ovidiu la Mihai Eminescu” susținut de actorul Emil Boroghină, societar de Onoare al Teatrului Naţional Craiova, exclusiv în data de 14 ianuarie 2020, de la ora 19:00, la Sala Mare. Spectacolul este compus din recitaluri poetice ce au la bază o parte dintre epistolele din Tristele şi Ponticele, trimise acum 2000 de ani, de Publius Ovidius Naso, la Roma de la Tomis, Constanţa noastră de astăzi, şi selecţiuni din poezia eminesci..
Citeste mai mult...
În prima conferință de presă de la începutul anului 2020, primarul Daniel Cristian Stan a prezentat jurnaliștilor locali situația investițiilor din Târgoviște. Municipalitatea târgovișteană are 76 de proiecte aflate în derulare cu un buget record de investiții de aproximativ 665.000.000 lei. https://youtu.be/SSMlavifGV0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Conducerea S.C. VĂDAN SRL, urează tuturor clienților, colaboratorilor și angajaților săi, multă sănătate și Sărbători Fericite! LA MULȚI ANI! ..
Citeste mai mult...
Deputat Carmen HOLBAN, urează dâmbovițenilor – SĂRBĂTORI FERICITE! Crăciun fericit! LA MULȚI ANI!   ..
Citeste mai mult...
Conducerea farmaciilor Hyperici vă urează, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Crăciun Fericit! LA MULȚI ANI! ..
Citeste mai mult...
Conducerea farmaciei Perseea vă urează CRĂCIUN FERICIT! Sărbători fericite! LA MULȚI ANI! ..
Citeste mai mult...
Conducerea farmaciilor Belladonna vă urează CRĂCIUN FERICIT! Sărbători fericite! LA MULȚI ANI! ..
Citeste mai mult...
Conducerea S.C. GEO STING, urează angajaților, colaboratorilor și clienților săi - CRĂCIUN FERICIT, un an nou cu prosperitate, bucurii cu sănătate. LA MULȚI ANI! ..
Citeste mai mult...
Impact urează tuturor colaboratorilor, sărbători fericite și un an nou mai bun! LA MULȚI ANI!   ..
Citeste mai mult...
Sărbătorile de iarnă să vă aducă CRĂCIUN FERICIT!  LA MULȚI ANI! Gheorghe Grigore Primarul orașului Găești   ..
Citeste mai mult...
La cumpăna dintre ani, când Sfintele Sărbători al Crăciunului și Anului Nou ne aduc lumină și pace în suflet, vă adresez cele mai calde urări de sănătate, fericire și multă prosperitate, împreună cu tradiționalul: LA MULȚI ANI!   Marius Caravețeanu, Primarul orașului Răcari ..
Citeste mai mult...
„În jur de 1.000 de copii, părinți și bunici l-au așteptat astăzi pe Moș Crăciun la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Cei mai mici au oferit o spectaculoasă demonstrație de înot, iar Moșul i-a răsplătit pe toți cu multe cadouri. Cupa „Moș Crăciun” a încheiat seria marilor evenimente la Complexul Turistic de Natație. Anul 2019 a fost cel mai bun an dintre toți. Suntem o mare și frumoasă familie, familia înotului târgoviștean”. https://youtu.be/BaeCkHToQws Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Vă urez multă sănătate, fericire și mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie, iar succesul să vă fie mereu alături! CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU CU ÎMPLINIRI! Primarul municipiului Moreni, Ing. Constantin Dinu”   ..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU, a transmis jurnaliștilor locali și locuitorilor municipiului, mesajul admninistrației locale, acum în preajma sărbătorilor de iarnă. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat ultima întâlnire, din acest an, a Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 19 decembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordi..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc pe șantierul de la stadionul „Eugen Popescu”, din municipiul Târgoviște, Daniel Cristian Stan a precizat: „Lucrările de execuție la stadion continuă! Avem front de lucru și nu ne oprim. Am reziliat contractul cu proiectantul, pentru că nu ne răspundea sau răspundea foarte greu la solicitările noastre pe partea de asistență tehnică. Asta nu înseamnă că blocăm proiectul, ci tocmai că vrem să facem lucrurile cât mai repede. Eu nu-mi bat joc de ban..
Citeste mai mult...
Moș Crăciun și spiridușii primesc la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște foarte mulți copii. Aceștia sunt așteptați cu frumoase daruri. https://youtu.be/HHqpA2UmzEQ Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Restaurant King, organizează Revelion 2020, muzică de calitate, surprize, preț 225 lei de persoană. Ambianță deosebită. Relații  la tel. 0731.309610 ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 19 decembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 23 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
Moș Crăciun a fost așteptat, în Piața Mihai Viteazu, de mulți copii, „înarmați” cu poezioare, colinde și răbdare. Felicitări organizatorilor: Consiliul Local Municipal, Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra. https://youtu.be/H_MbknLkSBA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Alaiul lui Moș Crăciun a străbătut Târgoviștea, de la Teatrul „Tony Bulandra” până la Piața Mihai Viteazu. https://youtu.be/BOTcqX7zlws Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, organizează, în perioada 09-31 decembrie 2019, expoziția „File din istorie – 30 de ani de la căderea comunismului”. Puteți admira obiecte care, odinioară, se regăseau în majoritatea locuințelor românilor, cum ar fi pick - up, magnetonfon, fier de călcat cu cărbuni, telefon cu disc, uniforme școlare, cărți de istorie sau lampă cu gaz. Expoziția abordează, dintr-o perspectivă neutră, perioada comuni..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor de reabilitate a parcării din strada Virgil Drgăghiceanu. https://youtu.be/vSkqxrp22Z4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În data de 13 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. Alaiul lui va străbate Târgoviștea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Mihai Viteazu. Ora plecării - 17:30. Ora sosirii - 18:00. Moșul este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă un număr impresionant de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie (începând cu ora 18:00), 14 și 15 decembrie (începând cu ora 17:00). Înarmați-vă cu poezioare, dar și cu răbdare... Moș Crăciun are un dar pentru fiecare! Întreg evenimentul „Vi..
Citeste mai mult...
 Casa d’Italia a fost tema principală a conferinței susținute de Daniel Cristian STAN. https://youtu.be/Tapykhs9gtM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „Cele peste 60 de utilaje proprii, stocurile consistente de sare, nisip și carburant, precum și un efectiv de aproximativ 250 de oameni, reprezintă tot atâtea argumente că sezonul rece nu ne va lua prin surprindere”. https://youtu.be/0J3g3cjdWKg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În municipiul Târgoviște - Piața „Mihai Viteazul" au fost aprinse luminile bradului și iluminatul festiv! https://youtu.be/gsyir6-bNBc  Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Moreni s-a desfăşurat ediţia a XIII-a a Concursului judeţean de creaţie plastică ,,In Memoriam Cristina Lucaş”, organizat de Şcoala Gimnazială nr. 1 şi finanţat de municipalitatea morenară în scopul dezvoltării şi promovării actului de creaţie culturală, precum şi pentru păstrarea memoriei istoriei. Această activitate este un tribut adus talentului, muncii şi devotamentului pentru pictura şi creaţiile din sfera artei plastice ale Cristinei Lucaş - fostă elevă a Şcolii Gimnaziale nr. 1 di..
Citeste mai mult...
Luni, 2 decembrie 2019, ora 18.00, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa (Str. Stelea, Nr.2) se va desfăşura Conferința de dezvoltare personală “Omul modern în societatea tradiționalistă versus Omul tradiționalist în societatea modernă: Provocările şi ispitele fiecărei generaţii”, susținută de coach, teacher & speaker JMT Andreea Maria Kurtuhuz şi artistul Vlad Miriță. Organizatorii, SERVUS4LEAD, Organizația Tinerilor din Târgoviște şi Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa,..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 28 noiembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi au fost 37 proiecte de hotăr..
Citeste mai mult...
La Casa Romanței din Târgoviște a avut loc o superbă întâlnire a ziariștilor Filialei „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, cu președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România - Doru Dinu Glăvan și vicepreședintele UZPR, Mihai Milca. https://youtu.be/sJwb11fYR0w https://youtu.be/pXhNgWCs3LA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Administrația municipală este întotdeauna implicată în problemele urbei. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului a ținut să precizeze: „Un alt fost punct termic din municipiul Târgoviște primește o destinație concretă, utilă comunității târgoviștene. Astfel, au debutat lucrările în cadrul investiției care vizează amenajarea unui centru destinat copiilor cu autism sau sindrom Down. Acest obiectiv va fi realizat prin refuncționalizarea fostului PT 1, situat în cartierul Vlad Țepe..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 28 noiembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 37 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unui lung periplu non-formal, derulat în lunile septembrie- noiembrie 2019, în 9 școli dâmbovițene, voluntarii Asociației Chindia Jurasic Park, în parteneriat cu Asociația Ecologică Floare de Colț, au prezentat multiple teme de educație turistică, mai ales din spectrul montan. Din cei peste 400 de tineri informați, au fost selectați, pentru o nouă tabără, încă 36 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 4 Moreni (Director, prof. Norica Vremăroiu și coordonator grup, prof. Mirela Vasile). ..
Citeste mai mult...
Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa informează asiguraţii că, începând cu data de 15.11.2019, s-a reluat procedura de tipărire şi distribuţie a cardurilor europene de sănătate. Costurile de producţie şi distribuţie sunt suportate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, beneficiarul primind cardul gratuit. Cardul european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) oferă dreptul la asistenţă medicală devenită necesară în timpul şederii temporare pe teritoriul statelor me..
Citeste mai mult...
1918-2018,un secol de fotbal la Târgoviște,dar cursul istoriei cu balonul rotund a continuat glorios cu un campionat istoric, 2018-2019, încheiat cu a cincea promovare a unei echipe a urbei în elită,după cele din 1961,1977,1981 și 1996. Noua Chindie a reușit performanța de a fi campioană a Ligii a 2 a, devansând formatii cu tradiție precum Universitatea Cluj Napoca, Petrolul Ploiești, U.T.Arad și F.C.Argeș. Revenind la anul 2018, editia revăzută și adăugită a lucrării ,,Fotbal sub Turnul Chindie..
Citeste mai mult...
Vineri, 22 noiembrie, ora 11:00, în foaierul Teatrului Tony Bulandra a avut loc o conferință de presă dedicată participărilor teatrului târgoviștean în festivaluri naționale și internaționale și noilor producții, care vor aduce un important aport de inedit în repertoriul Teatrului Tony Bulandra. Conferința a fost susținută de Mihai Constantin Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra, Dumitru Acriș - regizorul spectacolului „Crimă și pedeapsă”, după F.M. Dostoievski, regizor independent, mon..
Citeste mai mult...
„Fotbal sub Turnul Chindiei”, în trei volume, excepțională istorie a fotbalului. Gabriel Degeratu, autorul acestor 3 volume, despre un secol de sport la Târgoviște. Sute de fotografii (aprox. 700) dintr-o sută de ani de fotbal, pentru istoria Târgoviștei. Gabriel Degeratu, profesionist, iubitor de sport, un OM drag timpului meu. În cele 3 volume puteți citi despre Coman, Pitaru, Ene, Gheorghe, Gigi Tătaru, Sava și Marinescu și nu numai. Istorie, știință, cunoaștere, muncă, multă muncă... Vă ..
Citeste mai mult...
  În perioada septembrie-octombrie 2019, voluntarii Asociației Chindia Jurasic Park, în parteneriat cu Asociația Ecologică Floare de Colț, au răspuns invitației mai multor cadre didactice de la 8 școli dâmbovițene și au prezentat multiple teme montane în fața a peste 400 de elevi. În urma preselecției făcute, 36 de elevi din 3 unități școlare (Școala gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa, Liceul tehnologic Pucioasa, Școala gimnazială nr. 1 Moreni) au participat în weekendul 15-17 noiembri..
Citeste mai mult...
„Pentru prima oară în România, un teatru de stat organizează o întreagă săptămână de evenimente Black Friday. Astfel, începând cu duminică 24 și până vineri 29 noiembrie, inclusiv, îți vom oferi reduceri explozive la prețul biletelor pentru spectacolele: Carmen (24 nov); Patima Roșie (27 nov); Take, Ianke și Cadîr (28 nov); Livada de vișini (29 nov). Tot ce ai de făcut, este sa vii până cel târziu vineri, 29 noiembrie, ora 19:00, cu codul: BLKFRI, exclusiv la agenţia de bilete a Teatru..
Citeste mai mult...
Valoarea contractului a fost de 3.594.914,93 lei, iar finanțarea lucrărilor a fost asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, „găzduiește” 260 de copii, în condiții excelente. https://youtu.be/Pu-fcN2okrU   Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa”, a ajuns la final, cu 2 luni în avans față de termenul prevăzut în contract. https://youtu.be/SpwB8EFoJUA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În perioada 14 - 17 noiembrie, la București, s-a desfășurat ediția de toamnă a „Târgului de Turism al României”, manifestare de referință pentru industria de turism din țara noastră. „Evenimentul a avut loc în pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo. Obiectivele turistice din Târgoviște și din Dâmbovița au fost promovate la cel mai mare târg de turism din România. Au participat cu standuri expoziționale agenții de turism, tur-operatori, asociații profesionale din turism, autorități ale..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște a precizat: „În paralel cu lucrările de la Piața Tricolorului, un alt obiectiv important din orașul nostru este modernizat. Durata maximă de execuție nu depășește toamna anului viitor. În cel mult o lună și Parcul Mitropoliei va face obiectul unor lucrări ample de reabilitare, iar zona centrală a municipiului Târgoviște va fi de nerecunoscut”, a conchis Daniel Cristian STAN.   Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, susținută de Daniel-Cristian Stan, tema abordată a fost aceea de colectare selectivă a deșeurilor. https://youtu.be/4MGp7Ja3m3E Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Joi, 7 noiembrie 2019, ora 17.30, are loc o nouă întâlnire „Seara de carte la Târgovişte”, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa. Cartea propusă spre dezbatere este „Jocul lui Ender”, autor Orson Scott Card.   Prezintă: Radu Toma Florian și Bianca Elena Cernat.   „Seara de carte la Târgovişte” este o întâlnire cu caracter amical, la care oricine este bine venit. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, a prezentat detalii despre finanțarea europeană obținută de către administrația locală târgovișteană, în valoare de 7.000.000 de euro, finanțare destinată zonelor defavorizate. Acest proiect a fost accesat prin Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse”, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5: „Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității”. Daniel-Cristian S..
Citeste mai mult...
Primarul Daniel-Cristian Stan – acolo unde este nevoie, mereu implicat în problemele urbei noastre, întotdeauna alături de activitățile de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.  https://youtu.be/1-lg2k80H7A Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
„Povestea primei ediții a Cupei Rotary s-a scris după opt ore de concurs, un maraton al înotului la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Peste 220 de sportivi din Dâmbovița, Prahova, Brașov, Ilfov, București și chiar din Suedia au dat viață și culoare unui eveniment care i-a bucurat atât pe concurenți, cât și pe susținătorii din tribune. Ați fost minunați cu toții!” https://youtu.be/V05nPCzXoFo Complexul Turistic de Natație Târgoviște ..
Citeste mai mult...
Sâmbătă, zi de derby în Sala Sporturilor din Târgoviște. Pe 2 noiembrie, de la ora 13.30, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște joacă primul meci de gradul zero din actualul sezon. Într-un meci contând pentru etapa a V-a a Diviziei A1 de volei feminin, CS Municipal Târgoviște înfruntă Dinamo București, una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului intern în actualul sezon. Jucătoarele noastre au reușit să obțină patru victorii din tot atâtea meciuri în întrecerea in..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Târgoviște a avut loc ședința ordinară din luna octombrie. Toate cele 15 proiecte de hotărâre, aflate pe ordinea de zi, au fost votate de majoritatea consilierilor locali municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 31 octombrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 15 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
La Complexul Turistic de Natație Târgoviște a avut loc, sâmbătă 26 octombrie, - „Triatlon 2019”. Frumusețea acestei eveniment sportiv, imensa bucurie a mișcării benefică sănătății, în probele competiției: alergare de viteză, aruncarea mingii de oină și alergare de rezistență, au reprezentat esența acestui eveniment care a cuprins șapte categorii de vârstă și 14 festivități de premiere, cu 42 de medaliați. Câștigătorii competiției „Triatlon 2019” au fost toți cei care au participat la întrecerile..
Citeste mai mult...
În dimineața zilei de 22 octombrie 2019 a fost votat, în unanimitate (21 de voturi), proiectul de hotărâre privind Rectificarea Bugetară de Venituri și Cheltuieli a Municipiului Târgoviște, pe anul 2019. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul conferinței de presă din ziua de 19 octombrie 2019, desfășurată în Foaierul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, mentorul meu, prof.univ. dr. George Coandă a prezentat o adevărată lecție de istorie a Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”. Mă mândresc cu Domnia Sa! În fotografie este alături de Sergiu Cioiu. https://youtu.be/3Jb-UYslro0 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Situat la 15 minute de mers pe jos de parcul şi Turnul Chindiei şi de Curtea Domnească din Târgovişte, Hotelul King oferă preparate din bucătăria franţuzească și italiană, facilități de spa și WiFi... Bld. Carol I Nr. 7, Targoviste, Dambovita tel. 0345 401 480 // Fax. 0245 206 346 ..
Citeste mai mult...
Echipa firmei Vădan caută coleg sau colegă pentru magazin desfacere PAL melaminat și accesorii mobilier. Pentru mai multe informații vă invităm la sediul firmei din strada Gimnaziului, nr. 18, localitatea Târgoviște, vis-a-vis de sediul Electrica. SC VĂDAN SRL ..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...