Prima Pagină > Cele mai recente

Cele mai recente

În cadrul unei conferințe de presă, susținută de Daniel-Cristian Stan, tema abordată a fost aceea de colectare selectivă a deșeurilor. https://youtu.be/4MGp7Ja3m3E Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Joi, 7 noiembrie 2019, ora 17.30, are loc o nouă întâlnire „Seara de carte la Târgovişte”, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa. Cartea propusă spre dezbatere este „Jocul lui Ender”, autor Orson Scott Card.   Prezintă: Radu Toma Florian și Bianca Elena Cernat.   „Seara de carte la Târgovişte” este o întâlnire cu caracter amical, la care oricine este bine venit. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, a prezentat detalii despre finanțarea europeană obținută de către administrația locală târgovișteană, în valoare de 7.000.000 de euro, finanțare destinată zonelor defavorizate. Acest proiect a fost accesat prin Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse”, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5: „Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității”. Daniel-Cristian S..
Citeste mai mult...
Primarul Daniel-Cristian Stan – acolo unde este nevoie, mereu implicat în problemele urbei noastre, întotdeauna alături de activitățile de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.  https://youtu.be/1-lg2k80H7A Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
„Povestea primei ediții a Cupei Rotary s-a scris după opt ore de concurs, un maraton al înotului la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Peste 220 de sportivi din Dâmbovița, Prahova, Brașov, Ilfov, București și chiar din Suedia au dat viață și culoare unui eveniment care i-a bucurat atât pe concurenți, cât și pe susținătorii din tribune. Ați fost minunați cu toții!” https://youtu.be/V05nPCzXoFo Complexul Turistic de Natație Târgoviște ..
Citeste mai mult...
Sâmbătă, zi de derby în Sala Sporturilor din Târgoviște. Pe 2 noiembrie, de la ora 13.30, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște joacă primul meci de gradul zero din actualul sezon. Într-un meci contând pentru etapa a V-a a Diviziei A1 de volei feminin, CS Municipal Târgoviște înfruntă Dinamo București, una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului intern în actualul sezon. Jucătoarele noastre au reușit să obțină patru victorii din tot atâtea meciuri în întrecerea in..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Târgoviște a avut loc ședința ordinară din luna octombrie. Toate cele 15 proiecte de hotărâre, aflate pe ordinea de zi, au fost votate de majoritatea consilierilor locali municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 31 octombrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 15 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
La Complexul Turistic de Natație Târgoviște a avut loc, sâmbătă 26 octombrie, - „Triatlon 2019”. Frumusețea acestei eveniment sportiv, imensa bucurie a mișcării benefică sănătății, în probele competiției: alergare de viteză, aruncarea mingii de oină și alergare de rezistență, au reprezentat esența acestui eveniment care a cuprins șapte categorii de vârstă și 14 festivități de premiere, cu 42 de medaliați. Câștigătorii competiției „Triatlon 2019” au fost toți cei care au participat la întrecerile..
Citeste mai mult...
În dimineața zilei de 22 octombrie 2019 a fost votat, în unanimitate (21 de voturi), proiectul de hotărâre privind Rectificarea Bugetară de Venituri și Cheltuieli a Municipiului Târgoviște, pe anul 2019. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul conferinței de presă din ziua de 19 octombrie 2019, desfășurată în Foaierul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, mentorul meu, prof.univ. dr. George Coandă a prezentat o adevărată lecție de istorie a Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”. Mă mândresc cu Domnia Sa! În fotografie este alături de Sergiu Cioiu. https://youtu.be/3Jb-UYslro0 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Situat la 15 minute de mers pe jos de parcul şi Turnul Chindiei şi de Curtea Domnească din Târgovişte, Hotelul King oferă preparate din bucătăria franţuzească și italiană, facilități de spa și WiFi... Bld. Carol I Nr. 7, Targoviste, Dambovita tel. 0345 401 480 // Fax. 0245 206 346 ..
Citeste mai mult...
Echipa firmei Vădan caută coleg sau colegă pentru magazin desfacere PAL melaminat și accesorii mobilier. Pentru mai multe informații vă invităm la sediul firmei din strada Gimnaziului, nr. 18, localitatea Târgoviște, vis-a-vis de sediul Electrica. SC VĂDAN SRL ..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...