În ziua de 2 noiembrie 2020 a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Târgoviște

 

Prin Ordinul Prefectului județului Dâmbovița, nr. 567/27.10.2020 a avut loc ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Târgoviște, în data de 02.11.2020. ora 14,00, la Sala de Spectacol a Teatrului Municipal „Tony Bulandra” Târgoviște, consilierii locali validați, aleși la alegerile locale din 27 septembrie 2020.
Proiectul ordinii de zi la ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Târgoviște, din data de 02.11.2020, a cuprins următoarele puncte:
    I. Depunerea jurământului de către consilierii locali municipali declarați aleși, ale căror mandate au fost validate de Judecătoria Municipiului Târgoviște, după cum urmează:
    1. Rădulescu Cătălin – PSD
    2. Ilie Monica Cezarina – PSD
    3. Erich Agnes-Terezia – PSD
    4. Istrate Gabriela – PSD
    5. Tudora Andrei-Eduard – PSD
    6. Gheorghe Ana-Maria – PSD
    7. Răducanu Tudorică – PSD
    8. Sălișteanu Ioan-Corneliu – PSD
    9. Boboacă Mihăescu Doina-Nicoleta – PSD
    10. Cozma Constantin – PSD
    11. Cotinescu Ilie Aurelian – PNL
    12. Bercu Adrian-Gheorghe – PNL
    13. Ștefan Loredana-Mariana – PNL
    14. Tică Dan Alexandru – PNL
    15. Ilie Virgiliu – PNL
    16. Calomfirescu Marius – Alianța Uniunea Salvați România PLUS
    17. Mărgărit Dan-Iulian – Alianța Uniunea Salvați România PLUS
    18. Bozieru Cosmin-Petruț – Partidul PRO România
    19. Șăulean David – Partidul Mișcarea Populară
    II. Depunerea jurământului de către primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian Stan, al cărui mandat a fost validat de Judecătoria Municipiului Târgoviște.

Proiectul ordinii de zi la ședința de constituire a Consiliului Local al Municipiului Târgoviște din data de 02.11.2020:
    1. Depunerea jurământului de către consilierii locali municipali declarați aleși, ale căror mandate au fost validate de Judecătoria Municipiului Târgoviște;
    2. Depunerea jurământului de către primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian Stan, al cărui mandat a fost validat de Judecătoria Municipiului Târgoviște.

Primarul Municipiului Târgoviște, după depunerea jurământului, a precizat: „Nu promit nimic fără să fac tot posibilul pentru a îndeplini. Nu las angajamente rătăcite. Nu ignor așteptările celor din jurul meu.
Astăzi am jurat pentru un nou mandat. Cu mâna pe Biblie, cu mintea și sufletul pline de bună-credință, entuziasm și recunoștință. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați crezut în noi. E momentul să întoarcem către dumneavoastră această încredere”


Vali NIȚU

Comenteaza articolul

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.