<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-129387797-1"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129387797-1'); </script>
Prima Pagină > Cele mai comentate articole

Cele mai comentate articole

În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, a prezentat detalii despre finanțarea europeană obținută de către administrația locală târgovișteană, în valoare de 7.000.000 de euro, finanțare destinată zonelor defavorizate. Acest proiect a fost accesat prin Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse”, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5: „Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității”. Daniel-Cristian S..
Citeste mai mult...
Alaiul lui Moș Crăciun a străbătut Târgoviștea, de la Teatrul „Tony Bulandra” până la Piața Mihai Viteazu. https://youtu.be/BOTcqX7zlws Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Muzeul de Istorie, din Târgoviște, a avut loc lansarea cărții „Crochiuri literare” semnată de prof. univ. Victor Petrescu. Felicitări, prieten drag! https://youtu.be/v4N2k4uw5zM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „ Se lucrează concomitent pe 5 loturi, derulându-se in paralel următoarele lucrări: reabilitarea pasajului rutier de la Aninoasa, cu precizarea că deja s-a turnat pe un sens egalizarea, urmând ca circulația să fie reluată și lucrările finalizate, pe sensul afectat, în cel mult 45 de zile; construcția podului nou din zona Teiș, cu..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, susținută de Daniel-Cristian Stan, tema abordată a fost aceea de colectare selectivă a deșeurilor. https://youtu.be/4MGp7Ja3m3E Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Moș Crăciun a fost așteptat, în Piața Mihai Viteazu, de mulți copii, „înarmați” cu poezioare, colinde și răbdare. Felicitări organizatorilor: Consiliul Local Municipal, Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra. https://youtu.be/H_MbknLkSBA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 21 ianuarie 2020, ora 8,30, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de ..
Citeste mai mult...
Sub îndemnul ,,De Dragobete, iubeşte româneşte!”, pe 23 februarie 2020, se va desfăşura cea de a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Arte şi Tradiţii Populare ,,Dragobete - Morenete”. Evenimentul va avea loc în Sala de festivităţi de la Şcoala Gimnazială nr. 3, este organizat de Clubul Copiilor Moreni şi Asociaţia Culturală Art Canto Morena, cu sprijinul financiar al municipalităţii morenare. În acest an, vor participa în secţiunile de concurs aproximativ 150 de copii şi tineri, ansambluri ş..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște a precizat: „În paralel cu lucrările de la Piața Tricolorului, un alt obiectiv important din orașul nostru este modernizat. Durata maximă de execuție nu depășește toamna anului viitor. În cel mult o lună și Parcul Mitropoliei va face obiectul unor lucrări ample de reabilitare, iar zona centrală a municipiului Târgoviște va fi de nerecunoscut”, a conchis Daniel Cristian STAN.   Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 19 decembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 23 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali situația lucrărilor de la podul de pe strada Petru Cercel, zona industrială. https://youtu.be/U2ri9oIGk_w Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Primăria Târgoviște, în prezența domnului Liviu Mușat, Director al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a doamnelor deputat  Claudia Gilia și Oana Vlăducă, precum și a domnului deputat Corneliu Ștefan, a fost semnat contractul de finanțare pe fonduri europene având ca obiect investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”. Prin acest proiect, se dorește reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public stra..
Citeste mai mult...
În perioada 14 - 17 noiembrie, la București, s-a desfășurat ediția de toamnă a „Târgului de Turism al României”, manifestare de referință pentru industria de turism din țara noastră. „Evenimentul a avut loc în pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo. Obiectivele turistice din Târgoviște și din Dâmbovița au fost promovate la cel mai mare târg de turism din România. Au participat cu standuri expoziționale agenții de turism, tur-operatori, asociații profesionale din turism, autorități ale..
Citeste mai mult...
Moș Crăciun și spiridușii primesc la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște foarte mulți copii. Aceștia sunt așteptați cu frumoase daruri. https://youtu.be/HHqpA2UmzEQ Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă s-a semnat un protocol de colaborare între Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița și Primăria Târgoviște. Primarul municipiului Daniel Cristian STAN și Valentin CALCAN au semnat protocolul dintre cele două instituții. https://youtu.be/vyyQvcXKwdI Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 227 februarie 2020, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 19 proiecte de hotărâre...
Citeste mai mult...
Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa”, a ajuns la final, cu 2 luni în avans față de termenul prevăzut în contract. https://youtu.be/SpwB8EFoJUA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc pe șantierul de la stadionul „Eugen Popescu”, din municipiul Târgoviște, Daniel Cristian Stan a precizat: „Lucrările de execuție la stadion continuă! Avem front de lucru și nu ne oprim. Am reziliat contractul cu proiectantul, pentru că nu ne răspundea sau răspundea foarte greu la solicitările noastre pe partea de asistență tehnică. Asta nu înseamnă că blocăm proiectul, ci tocmai că vrem să facem lucrurile cât mai repede. Eu nu-mi bat joc de ban..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 30 ianuarie 2020, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 17 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel-Cristian STAN a prezentat situația actuală a lucrărilor de la Creșa nr. 13 din Târgoviște. https://youtu.be/-vgqXQRrC6I Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
1918-2018,un secol de fotbal la Târgoviște,dar cursul istoriei cu balonul rotund a continuat glorios cu un campionat istoric, 2018-2019, încheiat cu a cincea promovare a unei echipe a urbei în elită,după cele din 1961,1977,1981 și 1996. Noua Chindie a reușit performanța de a fi campioană a Ligii a 2 a, devansând formatii cu tradiție precum Universitatea Cluj Napoca, Petrolul Ploiești, U.T.Arad și F.C.Argeș. Revenind la anul 2018, editia revăzută și adăugită a lucrării ,,Fotbal sub Turnul Chindie..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat ultima întâlnire, din acest an, a Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 19 decembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordi..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște a lansat, marți, 28 ianuarie, aplicația oficială Târgoviște City App.   Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.   Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber dar și calendarul evenimentelor dedicat atât targovișten..
Citeste mai mult...
Duminică, 1 martie, Teatrul Tony Bulandra oferă un mărțișor teatral: premiera spectacolului „Zorba Grecul”, adaptare de Hristo Boicev, pe motive din romanul lui Nikos Kazantzakis, în regia lui Mc Ranin, de la ora 19:00, în Sala Mare.   Niko, un scriitor, și Zorba, miner, se întâlnesc, conduși unul spre celălalt de acel destin care îți pune la îndemână mijloace pentru a crește în plan intelectual și sufletesc. Niko devine indispensabil pentru Zorba și viceversa, pentru că fiecare..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 28 noiembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 37 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU, a transmis jurnaliștilor locali și locuitorilor municipiului, mesajul admninistrației locale, acum în preajma sărbătorilor de iarnă. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, directorul Dorel Pantilin a prezentat situația, la zi, a activității instituției. https://youtu.be/mpvkUuwYc-4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă a fost prezentat bilanțul anului 2019. https://youtu.be/fbkwOeYnn3g Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...
Administrația municipală este întotdeauna implicată în problemele urbei. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului a ținut să precizeze: „Un alt fost punct termic din municipiul Târgoviște primește o destinație concretă, utilă comunității târgoviștene. Astfel, au debutat lucrările în cadrul investiției care vizează amenajarea unui centru destinat copiilor cu autism sau sindrom Down. Acest obiectiv va fi realizat prin refuncționalizarea fostului PT 1, situat în cartierul Vlad Țepe..
Citeste mai mult...
„În jur de 1.000 de copii, părinți și bunici l-au așteptat astăzi pe Moș Crăciun la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Cei mai mici au oferit o spectaculoasă demonstrație de înot, iar Moșul i-a răsplătit pe toți cu multe cadouri. Cupa „Moș Crăciun” a încheiat seria marilor evenimente la Complexul Turistic de Natație. Anul 2019 a fost cel mai bun an dintre toți. Suntem o mare și frumoasă familie, familia înotului târgoviștean”. https://youtu.be/BaeCkHToQws Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „O altă investiție importantă, aferentă zonei centrale a municipiului nostru, a intrat în faza de execuție (...) Investiția presupune restaurarea ruinelor existente, punerea în valoare și protejarea acestora, refacerea turnului principal de acces în incintă, refacerea zidurilor vechiului paraclis al Mitropoliei sau amenajarea aleilor de acces (...) Se procedează la desfacerea integrală a pavimentului existent și la rea..
Citeste mai mult...
În data de 27 februarie 2020, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de consilierii municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Casa Romanței din Târgoviște a avut loc o superbă întâlnire a ziariștilor Filialei „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, cu președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România - Doru Dinu Glăvan și vicepreședintele UZPR, Mihai Milca. https://youtu.be/sJwb11fYR0w https://youtu.be/pXhNgWCs3LA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În prima conferință de presă de la începutul anului 2020, primarul Daniel Cristian Stan a prezentat jurnaliștilor locali situația investițiilor din Târgoviște. Municipalitatea târgovișteană are 76 de proiecte aflate în derulare cu un buget record de investiții de aproximativ 665.000.000 lei. https://youtu.be/SSMlavifGV0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Cuplurile vor fi în centrul atenției de „Ziua Îndrăgostiților” (Valentine`s day), în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești. Primăria Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra le oferă îndrăgostiților posibilitatea de a se fotografia gratuit, cu ajutorul unei cabine foto - un sistem de fotografiere bazat pe distracție și, mai ales, pe interacțiunea între oameni. Astfel, pe data de 14 februarie 2020, între orele 11:00 și 14:00, Primăria Municipiului Târgoviște amplasează, pe platoul din fața ins..
Citeste mai mult...
,,Zilele de 1 și 8 Martie sunt un deosebit prilej atât pentru a-mi  exprima respectul, cât și pentru a transmite doamnelor și  domnișoarelor sănătate, realizări deosebite în plan profesional,  împlinirea tuturor dorințelor şi bunăstare în familie. La mulți ani! Primarul Municipiului Moreni, Ing. Constantin Dinu” ..
Citeste mai mult...
Echipa firmei Vădan caută coleg sau colegă pentru magazin desfacere PAL melaminat și accesorii mobilier. Pentru mai multe informații vă invităm la sediul firmei din strada Gimnaziului, nr. 18, localitatea Târgoviște, vis-a-vis de sediul Electrica. SC VĂDAN SRL ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 28 noiembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi au fost 37 proiecte de hotăr..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor. https://youtu.be/ZJqQFbezGDY Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița aduce la cunoștința asiguraților faptul că potrivit Ordinului CNAS nr.1151/2019, publicat în Monitorul Oficial în data de 21.01.2020, pentru aprobarea procedurii de eliberare, a modalității de suportare a cheltuielilor aferente producerii și distribuției cardului european de asigurări sociale de sănătate duplicat către asigurat , începând cu data de 07.02.2020 asigurații care vor solicita înlocuirea cardului european de asigurări sociale de sănătate vor pu..
Citeste mai mult...
Situat la 15 minute de mers pe jos de parcul şi Turnul Chindiei şi de Curtea Domnească din Târgovişte, Hotelul King oferă preparate din bucătăria franţuzească și italiană, facilități de spa și WiFi... Bld. Carol I Nr. 7, Targoviste, Dambovita tel. 0345 401 480 // Fax. 0245 206 346 ..
Citeste mai mult...
În municipiul Târgoviște - Piața „Mihai Viteazul" au fost aprinse luminile bradului și iluminatul festiv! https://youtu.be/gsyir6-bNBc  Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor.  https://youtu.be/iGUdhn216-Y Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Modernizarea, reabilitarea și extinderea Școlii nr. 8 (Mihai Viteazul) este o investiție pe bani europeni, aproximativ 18.000.000 lei. De menționat faptul că suprafața școlii se va mări cu 60%, a precizat Daniel Cristian STAN – primarul municipiului Târgoviște, în cadrul unei conferințe de presă. https://youtu.be/NZQo9-JHGFY Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În dimineața zilei de 22 octombrie 2019 a fost votat, în unanimitate (21 de voturi), proiectul de hotărâre privind Rectificarea Bugetară de Venituri și Cheltuieli a Municipiului Târgoviște, pe anul 2019. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „Cele peste 60 de utilaje proprii, stocurile consistente de sare, nisip și carburant, precum și un efectiv de aproximativ 250 de oameni, reprezintă tot atâtea argumente că sezonul rece nu ne va lua prin surprindere”. https://youtu.be/0J3g3cjdWKg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor.  https://youtu.be/l7EaBMOWoTg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 14 februarie 2020, ora 9,00, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 31 octombrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 15 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
 Casa d’Italia a fost tema principală a conferinței susținute de Daniel Cristian STAN. https://youtu.be/Tapykhs9gtM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă în șantier, Daniel Cristian STAN, primarul municipiului Târgoviște a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului. https://youtu.be/36JpehN3fh0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
De Valentine's Day, Primăria Municipiului Târgovişte vă invită să păstraţi amintirea momentului şi să vă fotografiaţi, gratuit, în cabina foto ampalastă în faţa instituţiei! Primăria și Teatrul Tony Bulandra vă invită, între orele 11.00 și 14.00, să vă fotografiați dragostea gratuit! De asemenea, în seara zilei de 14 februarie, de  la ora 18:00, o cabină foto va fi amplasată și la Teatrul Municipal Tony Bulandra, iar de la ora 19:00, cuplurile de îndrăgostiți sunt invitate la spectaco..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Târgoviște a avut loc ședința ordinară din luna octombrie. Toate cele 15 proiecte de hotărâre, aflate pe ordinea de zi, au fost votate de majoritatea consilierilor locali municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În data de 13 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. Alaiul lui va străbate Târgoviștea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Mihai Viteazu. Ora plecării - 17:30. Ora sosirii - 18:00. Moșul este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă un număr impresionant de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie (începând cu ora 18:00), 14 și 15 decembrie (începând cu ora 17:00). Înarmați-vă cu poezioare, dar și cu răbdare... Moș Crăciun are un dar pentru fiecare! Întreg evenimentul „Vi..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. „Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului” - a conchis primarul municipiului Târgoviște. https://youtu.be/Jqqb9WZ5JJc Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Luni, 17 februarie 2020, ora 11:30, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, va avea loc o conferință de presă dedicată  premierei piesei „Zorba Grecul” de Hristo Boicev, pe motive din romanul lui Nikos Kazantzakis. Spectacolul este regizat de Mc Ranin și va avea premiera pe 1 martie, ora 19:00, la Sala Mare. Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
„Povestea primei ediții a Cupei Rotary s-a scris după opt ore de concurs, un maraton al înotului la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Peste 220 de sportivi din Dâmbovița, Prahova, Brașov, Ilfov, București și chiar din Suedia au dat viață și culoare unui eveniment care i-a bucurat atât pe concurenți, cât și pe susținătorii din tribune. Ați fost minunați cu toții!” https://youtu.be/V05nPCzXoFo Complexul Turistic de Natație Târgoviște ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor de reabilitate a parcării din strada Virgil Drgăghiceanu. https://youtu.be/vSkqxrp22Z4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Astăzi, 16 ianuarie 2019, a fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului , Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță. https://youtu.be/jOzzFpqKv10 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul ședinței extraordinare a CLM Târgoviște, din 14 februarie 2020, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2020. Primarul Daniel Cristian STAN a subliniat: „Ca și element definitoriu, precizez că secțiunea destinată dezvoltării reprezintă 54% din total, bugetul aferent investițiilor depășind astfel cheltuielile de funcționare și însumând nu mai puțin de 207.139.000 lei. Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe ..
Citeste mai mult...
Primarul Daniel-Cristian Stan – acolo unde este nevoie, mereu implicat în problemele urbei noastre, întotdeauna alături de activitățile de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.  https://youtu.be/1-lg2k80H7A Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, organizează, în perioada 09-31 decembrie 2019, expoziția „File din istorie – 30 de ani de la căderea comunismului”. Puteți admira obiecte care, odinioară, se regăseau în majoritatea locuințelor românilor, cum ar fi pick - up, magnetonfon, fier de călcat cu cărbuni, telefon cu disc, uniforme școlare, cărți de istorie sau lampă cu gaz. Expoziția abordează, dintr-o perspectivă neutră, perioada comuni..
Citeste mai mult...
A fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță.  https://youtu.be/z_2Q6ZBo6b4 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
La Teatrul  Tony Bulandra din Târgoviște a avut loc o conferință de presă, susținută de Mc. Ranin, directorul teatrului municipal, Daniela Vlădescu, soprană română, cântăreață de operă și operetă și interpretă de multiple genuri muzicale (precum muzică jazz, vocal simfonică, romanțe, muzică ușoară și altele), ocazional actriță, actualmente având funcția de manager al Teatrului național de operă și balet "Oleg Danovski" din Constanța și actorul Cuzin Toma, având..
Citeste mai mult...