Prima Pagină > Cele mai comentate articole

Cele mai comentate articole

              Primăria Municipiului Târgoviște alături de Teatrul Tony Bulandra, în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, organizează în data de 9 mai 2018 evenimentul Primăvara Clasică Europeană, ajuns la cea de-a V-a ediție.             Ediția de anul acesta stă sub semnul Centenarului Marii Uniri și se va deschide cu intonarea Imnului Național. Orchestra Sim..
Citeste mai mult...
În data de 20 martie, în cartierul Matei Voievod, strada Udrea Bălcescu, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a susținut o conferință de presă cu privire la proiectul de asfaltare al străzii cât și despre alte proiecte importante aflate pe agenda de lucru a administrației locale.  https://youtu.be/-3Vf2W7MZHM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște a jucat miercuri, 25 aprilie 2018, de la ora 20:00, în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare, ediția a XI-a, în fața unui număr de aproximativ 400 de oameni, spectacolul „Othello”, după William Shakespeare, în regia lui Suren Shahverdyan, artist de origine armeană care a lucrat pe scena și cu actorii teatrului târgoviștean. Considerăm prezența în Festivalul Internațional Shakespeare Craiov..
Citeste mai mult...
Sâmbătă, 23 martie 2019, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște întâlnește Știința Bacău, într-un meci contând pentru prima etapă a play-off-ului Diviziei A1. Partida va începe la ora 18.00 și se va disputa în Sala Sporturilor din Târgoviște, accesul spectatorilor fiind gratuit. Duelul dintre CS Municipal Târgoviște și Știința Bacău are o importanță majoră în stabilirea echipei care va cuceri medaliile de bronz în sezonul 2018-2019. Diferențiate de 6 puncte în clasament, cel..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 39 alin. 1, 3, 5 și 6 din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul art. 68 din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare, convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 28 martie 2019, orele 14,00 - la Sala de Consiliu, având pe or..
Citeste mai mult...
În data de 13 februarie 2019, primarul municipiului Târgoviște - Daniel Cristian STAN, a susținut o conferință de presă la Grădinița nr. 14, aflată într-un proces de reabilitare și extindere. Alături de el au participat viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu, consilierii primarului, precum și o parte din conducerea executivă a administrației publice locale. https://youtu.be/uYVmDch1H1s Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
În cadrul unui eveniment desfășurat la sediul CSM Târgoviște a fost inaugurată Sala de Atletică Grea. Felicitări celor care s-au ocupat de amenajarea acestui spațiu. https://youtu.be/3-AgANNf_JI Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Premieră O noapte furtunoasă Primul spectacol de operă cu marionete de pe scena târgovișteană   Duminică, 24 februarie 2019, de la ora 10:00, are loc, în Sala Studio, premiera spectacolului O noapte furtunoasă, în regia lui Traian Savinescu. Spectacolul cu actori și marionete are la bază opera și libretul lui Paul Constantinescu, alcătuit după comedia cu același titlu de I.L. Caragiale A doua reprezentație se joacă în aceeași zi, de la ora 17:00, chiar înainte de o pi..
Citeste mai mult...
În perioada 22-24 februarie a.c, Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește, ediția a III-a a Cupei Contratimp Chindia la înot. Sunt prezenți 307 sportivi, reprezentând 19 cluburi sportive. Și-au anunțat participarea mai mulți campioni și recordmeni naționali. Au primit invitații nume mari ale natației românești, precum Camelia Potec, Diana Mocanu sau Robert Glință. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția Complex Turistic de Natație și Asociația Clu..
Citeste mai mult...
În data de 27 februarie, primarul Municipiului Târgoviște - Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU - a susținut o conferință de presă la Creșa nr. 13 din Târgoviște.  https://youtu.be/-yDlAZtc42M Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Joi, 28 februarie, 2019, în Sala de Consiliu a Municipiului Târgoviște a avut loc ședința ordinară a CLM, ce a avut pe ordinea de zi, 47 proiecte de hotărâre. La ședință au participat cei 21 de consilieri locali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În data de 5 martie 2019, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a susținut o conferință de presă, cu privire la  evenimentul sportiv mondial dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale - Special Olympics. 35 de sportivi vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics, Abu Dhabi, 2019. Echipa României va participa la opt discipline sportive: Atletism, 4 sportivi din Baia Mare, Bocce, 2 sportivi și 2 parteneri (sportivi fără dizabilități) din Târg..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Târgoviște a avut loc semnarea proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea școlii gimnaziale „Matei Basarab” din Târgoviște (primar Daniel Cristian Stan). De asemenea au fost semnate 2 proiecte pentru orașul Pucioasa (primar Constantin Ana) și unul pentru orașul Găești (primar Gheorghe Grigore).  https://youtu.be/A2x4N5CXrCs Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă a fost prezentat stadiu lucrărilor de reabilitare la această importantă instituție din Municipiul Târgoviște.  https://youtu.be/HcDofv1FEr8 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
 Duminică, 1 aprilie, ora 19:00 la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc „Dumnezeu iubește”, un spectacol despre condiția femeii și despre rolul și rostul ei de mamă. Patru femei însărcinate sunt internate într-o rezervă a unui spital, asteptând să nască. Patru destine care se intersectează într-un punct din timp și din spațiu, urmând ca mai apoi să-și reia traiectoriile separat, fiecare mai bogată cu o viață; toate, în afară de una. Șase actori construiesc o poveste în care spe..
Citeste mai mult...
Paștele Cailor, ediția 2019 Primăria Târgoviște și Asociația „Zaedno” a bulgarilor din Târgovişte vă invită și anul acesta, la sărbătoarea „Paştele Cailor” - Konski Velikden. Evenimentul are loc sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 10.30, în cartierul Matei Voievod din Târgoviște. Acest obicei este unic în România și se desfășoară în prima sâmbătă a Postului Mare, când este prăznuit Sfântul Teodor. „Paştele Cailor” sau „Tudorița” marchează ziua în care grădinarul bulgar şi calul său, după u..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...
Cunoscuta trupă de divertisment pentru copii, "Ceata lui Zâmbilici", a fost invitată vineri, 15 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor "Dacia" din Mioveni să evolueze în fața celor peste 1000 de copii de la școlile și grădinițele din oraș cu ocazia festivalului "Luna de Teatru". "Ceata lui Zâmbilici pe Corabia Veseliei" a fost o premieră la nivel național, copiii din Mioveni fiind primii care au luat parte la dansuri și cântece noi și care au interacționat excelent cu artiștii. Cl..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...
Ședința Consiliului Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, care a avut loc sâmbătă 16 martie 2019 a avut, înainte de toate, menirea de a face ultimele pregătiri organizatorice pentru Adunarea Generală din 24 martie 2019. Într-o atmosferă de prietenie și colegialitate, membrii Consiliului Director, alături de președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan, și invitații la sedință, au pus la punct ultimele detalii legate de evenimentul în pregătire, au făcut o trecere în revistă a ra..
Citeste mai mult...
Lansarea volumului „Camino, drumul spre lumină. Jurnalul unui medic anestezist” de Ecaterina Botoncea are loc vineri, 20 aprilie 2018, începând cu ora 17:00, în foaierul Teatrului Tony Bulandra.   Un drum fabulos, un exercițiu de răbdare, o minunată călătorie a sufletului... așa definește doamna doctor Ecaterina Petrescu Botoncea pelerinajul Camino de Santiago cunoscut ca Drumul lui Iacob, care te poartă până la mormântul apostolului ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down ,,Sfânta Maria” şi Centrul de Zi pentru copii cu dizabilităţi din subordinea Direcției de Asistenţă Socială Târgovişte, va marca Ziua Mondială a Sindromului Down, din 21 martie 2019, prin două evenimente. Astfel, miercuri, 20 martie, între orele 09.00 – 14.00, la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte, va avea loc Festivalul ,,Lumea copiilor” organizat în scop caritabil, aflat la a IV-a ediție. Coorgan..
Citeste mai mult...