Prima Pagină > Cele mai populare articole

Cele mai populare articole

Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare; Prevederile H.G. nr. 35/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 12 februarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19; Prev..
Citeste mai mult...
Școala „Tudor Vladimirescu” (nr.6) din Municipiul Târgoviște intră în reabilitare în luna martie a acestui an. Proiectul are o valoare de aprox. 20.000.000 lei. În data de 24 februarie 2021 a fost semnat contractul de finanțare, de către directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat și de primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian Stan. Durata de reabilitare și modernizare este de 24 de luni, înlocuindu-se  instalația electrică, tâmplăria, rețeaua de apă, se va face anveloparea clădirii, ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a prezentat proiectul de construire a celui mai mare parc din municipiul Târgoviște, dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani. Acesta a precizat: „În cadrul investiției cu titlul „Reconversia si refuncționalizarea terenului din vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște prin crearea de facilități pentru recreere”, pe o suprafață de aproximativ 50.000 de mp, va fi implementat un proiect care presup..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor dâmbovițeni unul dintre numeroasele programe de reabilitare, modernizare și extindere a infrastructurii educaționale târgoviștene. În acest sens continuă lucrările la Creșa nr. 16, și, în primăvara acestui an, după finalizarea proiectului, capacitatea acestei creșei se va dubla. https://youtu.be/ZZVWa3VKyZc Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, directorul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, Mihai Constantin Ranin, a prezentat jurnaliștilor dâmbovițeni programul pentru perioada următoare. https://youtu.be/1tfPEYLUjUM Vizionare plăcută!   Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, Cristian-Daniel STAN, primarul Municipiului Târgoviște a prezentat situația investițiilor aflate pe agenda administrației locale. https://youtu.be/iQDi5-C3KSg Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare; Prevederile H.G. nr. 1065/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 14 decembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19; Pr..
Citeste mai mult...
În data de 19 ianuarie 2021, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian Stan, alături de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan  viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga și directorul instituției de învățământ, Corneliu Stoicescu, a susținut o conferință de presă la Baza Sportivă (sală de sport și teren multifuncțional cu pistă de alergare) a Colegiului Național „Constantin Carabella”. Sala de Sport are în jur de 1.000 mp cu dotări ultra..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristina STAN a prezentat jurnaliștilor dâmbovițeni, noua bază sportivă de la Colegiul National „Constantin Carabella". Elevii de la această prestigioasă unitate de învățământ vor beneficia, pentru prima dată, de condiții foarte bune pentru efectuarea orelor de educație fizică: sală de sport în suprafață de aproximativ 1000 mp, teren exterior multifuncțional, acoperit cu tartan, vestiare, gradene cu 120 de locuri, tabel..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare; Prevederile H.G. nr. 3/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19; Preved..
Citeste mai mult...
Astăzi, 27 ianuarie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian Stan, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, administratorul public, Gabriel Boriga, viceprimarii, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a prezentat proiectul de eficientizare a iluminatului public local. De asemenea au fost aduse la cunoștința jurnaliștilor dâmbovițeni, subiecte de interes public. https://youtu.be/sQuR6jM0NOU Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel-Cristian STAN, a precizat: „Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” își redeschide porțile după amplul proces de extindere, reabilitare, modernizare și dotare! Astfel, chiar de luni (n.r. 08 februarie 2021), elevii se vor putea bucura de una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România. Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și finanțat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din t..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, susținută de primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN, în data de 10 februarie 2021, la podul de la Teiș, a fost prezentat stadiul lucrărilor ce se apropie de final. https://youtu.be/rKHVNTfbSew Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a precizat: „continuă intervențiile la stadionul „Eugen Popescu", lucrându-se concomitent la tribuna nouă, la reabilitarea tribunei vechi, la instalația de nocturnă și la rețele, inclusiv la instalația de hidranți”. https://youtu.be/SpAY9E2gb4E Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...