Data adaugarii: 31 Mar 2021

28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a declarat: „Toate cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, destinate Primăriei Municipiului Târgoviște, sunt în curtea operatorului de transport, ultimele 4 bucăți ajungând în cursul zilei de ieri.

Autobuzele sunt echipate cu: Senzori numărare călători; Sistem informare călători audio-video in/out bus – panouri LED; LCD – 21.5"; Sistem CCTv interior bus + video exterior - 4 camere interioare si 2 camere exterioare; Sistem comunicare audio-video șofer-calatori;  Computer de bord; Echipament de vânzare bilete - instalat în bus, la șofer, cu opțiune de validare; Validator dual; Modul comunicații autobuz-CAN; Terminal controlori; Automat de reîncărcare bilete (instalat in autobuz); Sistem integrat de gestiune si diagnosticare electronică.

În afara dotărilor mai sus menționate, în contextul pandemiei, de remarcat este faptul că autobuzele sunt dotate și cu un filtru cu funcție antivirală pentru risc mic de infecție, de natură să prevină răspândirea COVID-19 în mijloacele de transport în comun. În luna aprilie, toate cele 28 de autobuze vor fi puse în circulație”.

Vali NIȚU