Au fost votați cei doi viceprimari ai Municipiului Târgoviște

În data de 9 noiembrie 2020, în cadrul unei conferințe de presă, organizată în fața Primăriei Municipiului Târgoviște, prezenți fiind toți consilierii aleși ai PSD, primarul municipiului, Daniel-Cristian STAN ne-a informat că în cadrul ședinței CLM Târgoviște au fost aleși în funcțiile de viceprimari Monica Cezarina Ilie și Cătălin Rădulescu, cei doi ocupând aceste funcții și în ultimii 4 ani. De asemenea, funcția de administrator public al Municipiului Târgoviște este ocupată tot de Gabriel Boriga.

Primarul municipiului a precizat în cadrul conferinței de presă: „Sunt colegii mei, împreună cu care am reușit pe parcursul mandatului trecut să realizăm foarte multe lucruri importante pentru târgovișteni și de aceea am decis, la nivel politic, să continuăm în această echipă (...). A fost un vot pur politic, în sensul că pentru fiecare dintre colegii mei, 12 dintre consilierii locali au votat PENTRU, exact consilierii locali ai PSD, consilierii ceilalți votând candidatul Pro România, respectiv candidatul PMP.

PNL nu a dorit să intre în această competiție pentru un post de viceprimar”, a conchis primarul Municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian Stan.

https://youtu.be/RSJKC4Y_49g

Vali NIȚU

 

Comenteaza articolul

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.