Mărţişoare şi tradiţii - evenimente importante la Primăria Municipiului Moreni

În această perioadă, la Moreni, se desfășoară activități specifice pentru toate doamnele și domnișoarele. Prima dintre acestea a avut loc astăzi, la Clubul Flacăra, sub denumirea ,,Mărțișoare și tradiții”. În cadrul evenimentului, s-au desfășurat ateliere-concurs de confecționat mărțișoare – la care au participat elevi de la toate instituțiile de învățământ din localitate, programul interactiv ,,Fii femeie!”, expoziția de mărţişoare realizate de alţi elevi ai şcolilor din Moreni şi o tombolă cu premii pentru a susţine două mame mai puţin norocoase din punct de vedere financiar.
Prezent la eveniment, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, le-a transmis tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai sincere urări de bine, sănătate şi împliniri alături de cei dragi, oferindu-le împreună cu Constantin Tocan, Viceprimarul municipiului Moreni, în semn de apreciere, flori. La final, elevii participanţi au fost premiaţi de către organizatori.

Pe 7 martie, de la ora 15.00, în Sala de festivităţi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Moreni, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la un nou eveniment special: ,,De ziua ta!" - o poveste magică - spectacol extraordinar aflat la cea de a XIV-a ediţie în organizarea Primăriei municipiului Moreni, Clubul Copiilor şi Şcoala Art Canto Morena.

 

Comenteaza articolul

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.