Obiectivele turistice din Târgoviște și din Dâmbovița

În perioada 14 - 17 noiembrie, la București, s-a desfășurat ediția de toamnă a „Târgului de Turism al României”, manifestare de referință pentru industria de turism din țara noastră. „Evenimentul a avut loc în pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo. Obiectivele turistice din Târgoviște și din Dâmbovița au fost promovate la cel mai mare târg de turism din România. Au participat cu standuri expoziționale agenții de turism, tur-operatori, asociații profesionale din turism, autorități ale administrației publice locale și județene, stațiuni turistice, complexuri balneare etc.

La această ediție a târgului, destinațiile și obiectivele turistice din Municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița au fost promovate prin intermediul unui stand comun, amenajat într-un spațiu generos de 30 m², într-o viziune care a îmbinat în mod armonios elementele tradiționale cu cele moderne.

Participarea la evenimentele expoziționale de profil s-au înscris în strategia de diversificare a acțiunilor de promovare, cu scopul de a asigura o cât mai mare vizibilitate pe piața turistică națională și pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști”.

 

Vali NIȚU

 

Comenteaza articolul

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.