Școala nr. 8  - „Mihai Viteazul” - Târgoviște

În cadrul unei conferințe de presă, susținută de primarul Municipiului Târgoviște, a fost prezentată jurnaliștilor târgovișteni, situația lucrărilor de la importanta investiție educațională, șantierul care vizează modernizarea Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul”.
„Proiectul, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), echivalează cu transformarea totală a unității de învățământ, care va fi reabilitată în întregime. Se vor construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se va realiza un teren exterior cu tribună de 200 de locuri, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.
Vor fi asigurate și toate dotările necesare funcționarii în condiții optime a unei unități de învățământ.
Lucrările sunt finanțate prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, „Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale", iar durata maximă de execuție este de 12 luni.
Ca rezultat al implementării investiției, anul viitor copiii din zonă vor beneficia de una dintre cele mai moderne și mai bine dotate școli din România” - a conchis, Daniel-Cristian Stan.

https://youtu.be/TVk6Gd6mM5Y

Vali NIȚU

Comenteaza articolul

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.