Centura municipiului Târgoviște, aproape de final

Primarul Daniel-Cristian STAN a declarat în ziua de 9 martie 2021: „Astăzi, am susținut o conferință de presă în care am prezentat principalele coordonate ale celui mai important proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere a municipiului Târgoviște.

Indicatori realizați:  Lungimea părții carosabile reabilitate/modernizate: 15,458 km; suprafața părții carosabile reabilitate/modernizate: 220.000 mp;  5 poduri/pasaje modernizate si reabilitate, cu o lungime totală de 1056 ml, respectiv: pasajul peste CF la C.O.S, pasajul peste CF la Aninoasa; 2 poduri nou construite, cu o lungime de 310 ml, respectiv: podul peste râul Ialomița la Teiș, podul peste Canalul Istoric la Mihai Bravu); 4 stații de pompare construite: SPUN 1 Petru Cercel, SPUN 3 Valea Voievozilor, SPP Calea Ialomiței, CM71 Calea Ialomiței; apărare de mal din gabioane pe 156 ml., în zona skate-park.

La această dată, s-a turnat deja primul strat de asfalt și pe cel de-al doilea sens al pasajului de pe strada Petru Cercel (zona "Dâmbovița Mall"), iar în cel mult 30 de zile va fi finalizat, inclusiv cu noile rosturi de dilatație. Totodată, pe podul nou de la Teiș se lucrează acum la rosturile de dilatație. Recepția întregii investiții va fi făcută în această primăvară”, a conchis  primarul Municipiului Târgoviște.

 

Vali NIȚU

 

Comenteaza articolul

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.