Prima Pagină > Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

În cadrul unei conferințe de presă, susținută de Daniel-Cristian Stan, tema abordată a fost aceea de colectare selectivă a deșeurilor. https://youtu.be/4MGp7Ja3m3E Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Echipa firmei Vădan caută coleg sau colegă pentru magazin desfacere PAL melaminat și accesorii mobilier. Pentru mai multe informații vă invităm la sediul firmei din strada Gimnaziului, nr. 18, localitatea Târgoviște, vis-a-vis de sediul Electrica. SC VĂDAN SRL ..
Citeste mai mult...
„În jur de 1.000 de copii, părinți și bunici l-au așteptat astăzi pe Moș Crăciun la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Cei mai mici au oferit o spectaculoasă demonstrație de înot, iar Moșul i-a răsplătit pe toți cu multe cadouri. Cupa „Moș Crăciun” a încheiat seria marilor evenimente la Complexul Turistic de Natație. Anul 2019 a fost cel mai bun an dintre toți. Suntem o mare și frumoasă familie, familia înotului târgoviștean”. https://youtu.be/BaeCkHToQws Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște a precizat: „În paralel cu lucrările de la Piața Tricolorului, un alt obiectiv important din orașul nostru este modernizat. Durata maximă de execuție nu depășește toamna anului viitor. În cel mult o lună și Parcul Mitropoliei va face obiectul unor lucrări ample de reabilitare, iar zona centrală a municipiului Târgoviște va fi de nerecunoscut”, a conchis Daniel Cristian STAN.   Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
„Povestea primei ediții a Cupei Rotary s-a scris după opt ore de concurs, un maraton al înotului la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Peste 220 de sportivi din Dâmbovița, Prahova, Brașov, Ilfov, București și chiar din Suedia au dat viață și culoare unui eveniment care i-a bucurat atât pe concurenți, cât și pe susținătorii din tribune. Ați fost minunați cu toții!” https://youtu.be/V05nPCzXoFo Complexul Turistic de Natație Târgoviște ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă în șantier, Daniel Cristian STAN, primarul municipiului Târgoviște a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului. https://youtu.be/36JpehN3fh0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 31 octombrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 15 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor.  https://youtu.be/l7EaBMOWoTg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Muzeul de Istorie, din Târgoviște, a avut loc lansarea cărții „Crochiuri literare” semnată de prof. univ. Victor Petrescu. Felicitări, prieten drag! https://youtu.be/v4N2k4uw5zM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, a prezentat detalii despre finanțarea europeană obținută de către administrația locală târgovișteană, în valoare de 7.000.000 de euro, finanțare destinată zonelor defavorizate. Acest proiect a fost accesat prin Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse”, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5: „Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității”. Daniel-Cristian S..
Citeste mai mult...
Situat la 15 minute de mers pe jos de parcul şi Turnul Chindiei şi de Curtea Domnească din Târgovişte, Hotelul King oferă preparate din bucătăria franţuzească și italiană, facilități de spa și WiFi... Bld. Carol I Nr. 7, Targoviste, Dambovita tel. 0345 401 480 // Fax. 0245 206 346 ..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Târgoviște a avut loc ședința ordinară din luna octombrie. Toate cele 15 proiecte de hotărâre, aflate pe ordinea de zi, au fost votate de majoritatea consilierilor locali municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor de reabilitate a parcării din strada Virgil Drgăghiceanu. https://youtu.be/vSkqxrp22Z4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În dimineața zilei de 22 octombrie 2019 a fost votat, în unanimitate (21 de voturi), proiectul de hotărâre privind Rectificarea Bugetară de Venituri și Cheltuieli a Municipiului Târgoviște, pe anul 2019. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Casa Romanței din Târgoviște a avut loc o superbă întâlnire a ziariștilor Filialei „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, cu președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România - Doru Dinu Glăvan și vicepreședintele UZPR, Mihai Milca. https://youtu.be/sJwb11fYR0w https://youtu.be/pXhNgWCs3LA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. „Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului” - a conchis primarul municipiului Târgoviște. https://youtu.be/Jqqb9WZ5JJc Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În prima conferință de presă de la începutul anului 2020, primarul Daniel Cristian Stan a prezentat jurnaliștilor locali situația investițiilor din Târgoviște. Municipalitatea târgovișteană are 76 de proiecte aflate în derulare cu un buget record de investiții de aproximativ 665.000.000 lei. https://youtu.be/SSMlavifGV0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor.  https://youtu.be/iGUdhn216-Y Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În municipiul Târgoviște - Piața „Mihai Viteazul" au fost aprinse luminile bradului și iluminatul festiv! https://youtu.be/gsyir6-bNBc  Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Moș Crăciun a fost așteptat, în Piața Mihai Viteazu, de mulți copii, „înarmați” cu poezioare, colinde și răbdare. Felicitări organizatorilor: Consiliul Local Municipal, Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra. https://youtu.be/H_MbknLkSBA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
 Casa d’Italia a fost tema principală a conferinței susținute de Daniel Cristian STAN. https://youtu.be/Tapykhs9gtM Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Alaiul lui Moș Crăciun a străbătut Târgoviștea, de la Teatrul „Tony Bulandra” până la Piața Mihai Viteazu. https://youtu.be/BOTcqX7zlws Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 19 decembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 23 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
Primarul Daniel-Cristian Stan – acolo unde este nevoie, mereu implicat în problemele urbei noastre, întotdeauna alături de activitățile de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.  https://youtu.be/1-lg2k80H7A Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa”, a ajuns la final, cu 2 luni în avans față de termenul prevăzut în contract. https://youtu.be/SpwB8EFoJUA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „Cele peste 60 de utilaje proprii, stocurile consistente de sare, nisip și carburant, precum și un efectiv de aproximativ 250 de oameni, reprezintă tot atâtea argumente că sezonul rece nu ne va lua prin surprindere”. https://youtu.be/0J3g3cjdWKg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 28 noiembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi au fost 37 proiecte de hotăr..
Citeste mai mult...
1918-2018,un secol de fotbal la Târgoviște,dar cursul istoriei cu balonul rotund a continuat glorios cu un campionat istoric, 2018-2019, încheiat cu a cincea promovare a unei echipe a urbei în elită,după cele din 1961,1977,1981 și 1996. Noua Chindie a reușit performanța de a fi campioană a Ligii a 2 a, devansând formatii cu tradiție precum Universitatea Cluj Napoca, Petrolul Ploiești, U.T.Arad și F.C.Argeș. Revenind la anul 2018, editia revăzută și adăugită a lucrării ,,Fotbal sub Turnul Chindie..
Citeste mai mult...
Moș Crăciun și spiridușii primesc la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște foarte mulți copii. Aceștia sunt așteptați cu frumoase daruri. https://youtu.be/HHqpA2UmzEQ Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc pe șantierul de la stadionul „Eugen Popescu”, din municipiul Târgoviște, Daniel Cristian Stan a precizat: „Lucrările de execuție la stadion continuă! Avem front de lucru și nu ne oprim. Am reziliat contractul cu proiectantul, pentru că nu ne răspundea sau răspundea foarte greu la solicitările noastre pe partea de asistență tehnică. Asta nu înseamnă că blocăm proiectul, ci tocmai că vrem să facem lucrurile cât mai repede. Eu nu-mi bat joc de ban..
Citeste mai mult...
La Hotel Nova din Târgoviște a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean, 2019. Felicitări sportivilor, antrenorilor și organizatorilor. https://youtu.be/ZJqQFbezGDY Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 21 ianuarie 2020, ora 8,30, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de ..
Citeste mai mult...
A fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță.  https://youtu.be/z_2Q6ZBo6b4 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
În perioada 14 - 17 noiembrie, la București, s-a desfășurat ediția de toamnă a „Târgului de Turism al României”, manifestare de referință pentru industria de turism din țara noastră. „Evenimentul a avut loc în pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo. Obiectivele turistice din Târgoviște și din Dâmbovița au fost promovate la cel mai mare târg de turism din România. Au participat cu standuri expoziționale agenții de turism, tur-operatori, asociații profesionale din turism, autorități ale..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, organizează, în perioada 09-31 decembrie 2019, expoziția „File din istorie – 30 de ani de la căderea comunismului”. Puteți admira obiecte care, odinioară, se regăseau în majoritatea locuințelor românilor, cum ar fi pick - up, magnetonfon, fier de călcat cu cărbuni, telefon cu disc, uniforme școlare, cărți de istorie sau lampă cu gaz. Expoziția abordează, dintr-o perspectivă neutră, perioada comuni..
Citeste mai mult...
Astăzi, 16 ianuarie 2019, a fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului , Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță. https://youtu.be/jOzzFpqKv10 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat ultima întâlnire, din acest an, a Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 19 decembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordi..
Citeste mai mult...
Administrația municipală este întotdeauna implicată în problemele urbei. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului a ținut să precizeze: „Un alt fost punct termic din municipiul Târgoviște primește o destinație concretă, utilă comunității târgoviștene. Astfel, au debutat lucrările în cadrul investiției care vizează amenajarea unui centru destinat copiilor cu autism sau sindrom Down. Acest obiectiv va fi realizat prin refuncționalizarea fostului PT 1, situat în cartierul Vlad Țepe..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali situația lucrărilor de la podul de pe strada Petru Cercel, zona industrială. https://youtu.be/U2ri9oIGk_w Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În data de 13 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. Alaiul lui va străbate Târgoviștea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Mihai Viteazu. Ora plecării - 17:30. Ora sosirii - 18:00. Moșul este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă un număr impresionant de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie (începând cu ora 18:00), 14 și 15 decembrie (începând cu ora 17:00). Înarmați-vă cu poezioare, dar și cu răbdare... Moș Crăciun are un dar pentru fiecare! Întreg evenimentul „Vi..
Citeste mai mult...
În Sala de Consiliu a Municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU, a transmis jurnaliștilor locali și locuitorilor municipiului, mesajul admninistrației locale, acum în preajma sărbătorilor de iarnă. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 28 noiembrie 2019, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 37 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...
În cadrul ședinței extraordinare a CLM Târgoviște, din 14 februarie 2020, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2020. Primarul Daniel Cristian STAN a subliniat: „Ca și element definitoriu, precizez că secțiunea destinată dezvoltării reprezintă 54% din total, bugetul aferent investițiilor depășind astfel cheltuielile de funcționare și însumând nu mai puțin de 207.139.000 lei. Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe ..
Citeste mai mult...
Modernizarea, reabilitarea și extinderea Școlii nr. 8 (Mihai Viteazul) este o investiție pe bani europeni, aproximativ 18.000.000 lei. De menționat faptul că suprafața școlii se va mări cu 60%, a precizat Daniel Cristian STAN – primarul municipiului Târgoviște, în cadrul unei conferințe de presă. https://youtu.be/NZQo9-JHGFY Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, directorul Dorel Pantilin a prezentat situația, la zi, a activității instituției. https://youtu.be/mpvkUuwYc-4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 30 ianuarie 2020, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 17 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
La Teatrul  Tony Bulandra din Târgoviște a avut loc o conferință de presă, susținută de Mc. Ranin, directorul teatrului municipal, Daniela Vlădescu, soprană română, cântăreață de operă și operetă și interpretă de multiple genuri muzicale (precum muzică jazz, vocal simfonică, romanțe, muzică ușoară și altele), ocazional actriță, actualmente având funcția de manager al Teatrului național de operă și balet "Oleg Danovski" din Constanța și actorul Cuzin Toma, având..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă s-a semnat un protocol de colaborare între Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița și Primăria Târgoviște. Primarul municipiului Daniel Cristian STAN și Valentin CALCAN au semnat protocolul dintre cele două instituții. https://youtu.be/vyyQvcXKwdI Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște a lansat, marți, 28 ianuarie, aplicația oficială Târgoviște City App.   Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.   Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber dar și calendarul evenimentelor dedicat atât targovișten..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel-Cristian STAN a prezentat situația actuală a lucrărilor de la Creșa nr. 13 din Târgoviște. https://youtu.be/-vgqXQRrC6I Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița aduce la cunoștința asiguraților faptul că potrivit Ordinului CNAS nr.1151/2019, publicat în Monitorul Oficial în data de 21.01.2020, pentru aprobarea procedurii de eliberare, a modalității de suportare a cheltuielilor aferente producerii și distribuției cardului european de asigurări sociale de sănătate duplicat către asigurat , începând cu data de 07.02.2020 asigurații care vor solicita înlocuirea cardului european de asigurări sociale de sănătate vor pu..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă a fost prezentat bilanțul anului 2019. https://youtu.be/fbkwOeYnn3g Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
De Valentine's Day, Primăria Municipiului Târgovişte vă invită să păstraţi amintirea momentului şi să vă fotografiaţi, gratuit, în cabina foto ampalastă în faţa instituţiei! Primăria și Teatrul Tony Bulandra vă invită, între orele 11.00 și 14.00, să vă fotografiați dragostea gratuit! De asemenea, în seara zilei de 14 februarie, de  la ora 18:00, o cabină foto va fi amplasată și la Teatrul Municipal Tony Bulandra, iar de la ora 19:00, cuplurile de îndrăgostiți sunt invitate la spectaco..
Citeste mai mult...
În această perioadă, la Moreni, se desfășoară activități specifice pentru toate doamnele și domnișoarele. Prima dintre acestea a avut loc astăzi, la Clubul Flacăra, sub denumirea ,,Mărțișoare și tradiții”. În cadrul evenimentului, s-au desfășurat ateliere-concurs de confecționat mărțișoare – la care au participat elevi de la toate instituțiile de învățământ din localitate, programul interactiv ,,Fii femeie!”, expoziția de mărţişoare realizate de alţi elevi ai şcolilor din Moreni şi o tombolă cu ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian STAN, ne-a prezentat stadiul lucrărilor la sala de sport a Colegiului „Constantin Carabella! https://youtu.be/zqaXJMnhzzk Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Duminică, 1 martie, Teatrul Tony Bulandra oferă un mărțișor teatral: premiera spectacolului „Zorba Grecul”, adaptare de Hristo Boicev, pe motive din romanul lui Nikos Kazantzakis, în regia lui Mc Ranin, de la ora 19:00, în Sala Mare.   Niko, un scriitor, și Zorba, miner, se întâlnesc, conduși unul spre celălalt de acel destin care îți pune la îndemână mijloace pentru a crește în plan intelectual și sufletesc. Niko devine indispensabil pentru Zorba și viceversa, pentru că fiecare..
Citeste mai mult...
,,Zilele de 1 și 8 Martie sunt un deosebit prilej atât pentru a-mi  exprima respectul, cât și pentru a transmite doamnelor și  domnișoarelor sănătate, realizări deosebite în plan profesional,  împlinirea tuturor dorințelor şi bunăstare în familie. La mulți ani! Primarul Municipiului Moreni, Ing. Constantin Dinu” ..
Citeste mai mult...
Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița transmite o serie de clarificări cu privire la acordarea concediului medical și a indemnizației pentru carantină.           În scopul prevenirii îmbolnăvirilor şi recuperării capacităţii de muncă, asiguraţii pot beneficia de concediu şi indemnizaţie pentru carantină, conform reglementărilor cuprinse în Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de ..
Citeste mai mult...
La Primăria Târgoviște, în prezența domnului Liviu Mușat, Director al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a doamnelor deputat  Claudia Gilia și Oana Vlăducă, precum și a domnului deputat Corneliu Ștefan, a fost semnat contractul de finanțare pe fonduri europene având ca obiect investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”. Prin acest proiect, se dorește reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public stra..
Citeste mai mult...
Sub îndemnul ,,De Dragobete, iubeşte româneşte!”, pe 23 februarie 2020, se va desfăşura cea de a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Arte şi Tradiţii Populare ,,Dragobete - Morenete”. Evenimentul va avea loc în Sala de festivităţi de la Şcoala Gimnazială nr. 3, este organizat de Clubul Copiilor Moreni şi Asociaţia Culturală Art Canto Morena, cu sprijinul financiar al municipalităţii morenare. În acest an, vor participa în secţiunile de concurs aproximativ 150 de copii şi tineri, ansambluri ş..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 227 februarie 2020, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 19 proiecte de hotărâre...
Citeste mai mult...
Cuplurile vor fi în centrul atenției de „Ziua Îndrăgostiților” (Valentine`s day), în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești. Primăria Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra le oferă îndrăgostiților posibilitatea de a se fotografia gratuit, cu ajutorul unei cabine foto - un sistem de fotografiere bazat pe distracție și, mai ales, pe interacțiunea între oameni. Astfel, pe data de 14 februarie 2020, între orele 11:00 și 14:00, Primăria Municipiului Târgoviște amplasează, pe platoul din fața ins..
Citeste mai mult...
Primăria Târgoviște încearcă, pe cât posibil, limitarea răspândirii coronavirusului, prin noi acțiuni de dezinfecție a locurilor și spațiilor publice. Astfel, vor fi desfășurate următoarele acțiuni: - Dezinfectare parcuri și locuri de joacă (de cel puțin 2 ori/săptămână); - Dezinfectare străzi și trotuare (de cel puțin 2 ori/săptămână); - Dezinfectare generală a mijloacelor de transport în comun (de cel puțin 2 ori/săptămână). De asemenea, la finalizarea traseului se va desfășura un pro..
Citeste mai mult...
Luni, 17 februarie 2020, ora 11:30, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, va avea loc o conferință de presă dedicată  premierei piesei „Zorba Grecul” de Hristo Boicev, pe motive din romanul lui Nikos Kazantzakis. Spectacolul este regizat de Mc Ranin și va avea premiera pe 1 martie, ora 19:00, la Sala Mare. Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Trăim, realmente, o situație unică, poate fără precedent în istora noastră, generată de pandemia virusului COVID 19, situațíe care reclamă o formă special de responsabilitate din partea noastră. Noi, ziariștii, nu suntem simpli agenți sau colportori de informație, cu atât mai puțin traficanți de știri generatoare de audiență sau de tiraj ori bursieri ai știrilor senzaționale. Suntem parte activă a societății civile și, în această calitate, suntem responsabili de efectul de masă al știrilor pe ca..
Citeste mai mult...
SE ÎNCHID PIAȚA BĂRĂȚIEI ȘI OBORUL, ÎN ZIUA DE DUMINICĂ Potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Nr. 4/12.03.2020 a fost dispusă următoarea măsură: -În Municipiul Târgoviște se aprobă închiderea, în ziua de duminică, a Pieței Bărăției, cu excepția zonei agroalimentare, precum și a oborului de lângă Complexul Turistic de Natație, în contextul limitării, reducerii și evitării aglomerărilor de persoane. Străzile și trotuarele din Târgoviște vor fi dezinfectate ..
Citeste mai mult...
În data de 27 februarie 2020, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de consilierii municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Stimați Spectatori, Ca urmare a evoluției manifestate în răspândirea noului coronavirus și ca măsură de precauție în așteptarea dispozițiilor din partea autorităților competente, conducerea Teatrului Municipal „Tony Bulandra” Târgoviște a hotărât să suspende vânzarea și susținerea tuturor reprezentațiilor artistice, în perioada 10 - 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei de suspendare. Vă rugăm să folosiți binecunoscutele coordonate de contact ale teatru..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 14 februarie 2020, ora 9,00, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de..
Citeste mai mult...
,,Fie ca sărbătoarea Paștelui să vă aducă sănătate, bucurie, căldură și armonie! Să purtați cu dumneavoastră speranța reînnoirii și dragostea pentru tot ceea ce este frumos și adevărat în viață!   HRISTOS A ÎNVIAT! Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni”   ..
Citeste mai mult...
Continuând seria măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, Primăria Târgoviște va distribui, începând de săptămâna viitoare, kituri de igienă locuitorilor Municipiului Târgoviște. Kitul este format din două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană. Distribuția kiturilor de igienă va începe imediat după Paște. Perioada aleasă coincide cu afirmațiile specialiștilor în domeniul sănătății, potrivit cărora, imediat după sărbătorile pascale s-ar înregistra vârfu..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „ Se lucrează concomitent pe 5 loturi, derulându-se in paralel următoarele lucrări: reabilitarea pasajului rutier de la Aninoasa, cu precizarea că deja s-a turnat pe un sens egalizarea, urmând ca circulația să fie reluată și lucrările finalizate, pe sensul afectat, în cel mult 45 de zile; construcția podului nou din zona Teiș, cu..
Citeste mai mult...
Având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu coronavirus, astăzi, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Moreni. În cadrul şedinţei, au fost adoptate o serie de măsuri punctuale pentru gestionarea situaţiei existente. În acest sens, facem un apel la calm, responsabilitate şi seriozitate din partea cetăţenilor. De asemenea, vă informăm că pe raza municipiului Moreni nu s-a depistat niciun caz de infecţie ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „O altă investiție importantă, aferentă zonei centrale a municipiului nostru, a intrat în faza de execuție (...) Investiția presupune restaurarea ruinelor existente, punerea în valoare și protejarea acestora, refacerea turnului principal de acces în incintă, refacerea zidurilor vechiului paraclis al Mitropoliei sau amenajarea aleilor de acces (...) Se procedează la desfacerea integrală a pavimentului existent și la rea..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a convocat, marți, 10 martie, ora 11.00, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgoviște, în vederea stabilirii măsurilor de combatere a efectelor COVID-19. Au fost luate, astfel, o serie de măsuri punctuale: Art.1. Se aprobă suspendarea activității din toate creșele de pe raza Municipiului Târgoviște începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evo..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat situația lucrărilor din micro 2, parcarea de lângă locul de joacă „Norocel”. https://youtu.be/bcfgs4nOfpg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În conformitate cu prevederile Ordonanţei militare nr. 4/2020, Primăria municipiului Moreni a achiziţionat astăzi 200 de dispozitive cu soluţii dezinfectante care vor fi montate la intrările blocurilor de locuinţe situate în localitatea noastră. Acţiunea se va desfăşura începând de mâine, 31 martie 2020. De asemenea, au fost achiziţionate ventilatoare cu pulverizare de substanţe biocide pentru asigurarea permanentă a unei dezinfectări eficiente în cadrul instutiţiilor sanitare de pe raza admi..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 16 martie 2020, ora 9,30, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de zi..
Citeste mai mult...
Un contract de finanţare foarte important pentru localitatea noastră a fost semnat astăzi de Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni. Este vorba despre contractul de finanţare pentru proiectul ,,Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în municipiul Moreni”, finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Valoarea proiectului este de 22.961.966,62 lei - din care partea de cofinanţare eligibilă a municipalităţii morenare este de 2%. Prin acest proiect se vor moderniza..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel Cristian Stan, a semnat, joi, 23 aprilie, contractul cu finanțare europeană pentru proiectul de modernizare a sistemului de transport public din Municipiu. Este cel mai mare proiect din istoria urbei, valoarea acestuia fiind de aproape 123 de milioane de lei (122,743,134.13 lei). Administrația locală a finalizat licitația de achiziție a celor 28 de autobuze, reprezentând prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. În cea d..
Citeste mai mult...
  Până la sfârșitul săptămânii, toate scările de bloc din orașul nostru vor fi dezinfectate! Primele zone abordate au fost cele din Aleea Trandafirilor și cartierul Mihai Viteazul (microraioanele 8, 9), unde 224 de scări de bloc au fost dezinfectate. Acțiunea este în desfășurare, iar astăzi se finalizează cartierul Mihai Viteazul și se continuă cu zonele Vlad Țepeș și Petru Cercel (microraioanele nr. XI si XII). Totodată, continuă și montarea dispozitivelor pentru dezinfectant, urmând..
Citeste mai mult...
În vederea limitării răspândirii cu noul coronavirus, Primăria Municipiului Târgoviște a demarat, miercuri, 8 aprilie 2020, o amplă acțiune de igienizare și dezinfectare a străzilor și trotuarelor din oraș. Aproximativ 150 de salariați de la Direcția de Salubritate și SC Eco Sal Târgoviște spală arterele principale, dar și străzile și trotuarele din carteiere cu un detergent eco, ce are rol de degresare, dezinfectare și parfumare, aprobat de autoritățile sanitare în domeniu. De asemenea, zone..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 133 a..
Citeste mai mult...
Modelul Mercedes-Benz Citaro Hybrid, votat autobuzul anului 2019, reprezintă noul vehicul care, începând din acest an, va oferi târgoviștenilor condiții excelente de transport. Autobuzul Citaro, reprezintă coloana vertebrală a transportului public în toată Europa, cu peste 55.000 de vehicule livrate. Versiunea Hybrid a acestui autobuz și-a dovedit performanțele privind fiabilitatea și rentabilitatea, fiind achiziționat, în volume semnificative, de către operatorii de transport din Berlin, ..
Citeste mai mult...
Primăria Târgoviște a început, miercuri, 22 aprilie, distribuirea kiturilor de igienă pentru toți locuitorii din Municipiu. Fiecare kit cuprinde două perechi de mănuși și două măști de protecție. Distribuirea se face de către personalul Direcției de Asistență Socială, la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecărei familii și cu respectarea distanței sociale. De precizat că personalul poartă mască, mănuși, vizieră, precum și o vestă inscripționată cu „Primăria Târgoviște”, iar la lo..
Citeste mai mult...
Conferință de presă - online, susținută de primarul Daniel-Cristian STAN https://youtu.be/95uPs2HbSsw Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 133 a..
Citeste mai mult...
Primăria Târgoviște anunță că în perioada 11-12 mai, cupola Pieței 1 Mai din Municipiu va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări de igienizare, dezinfectare și întreținere, întrucât se așteaptă un aflux mai mare de cumpărători în perioada imediat următoare. Măsurile menționate au în vedere faptul că, din 15 mai, se lărgește gama produselor care pot fi comercializate într-o piață, gamă care a fost limitată în perioada stării de urgență. Impact ..
Citeste mai mult...
În situația în care, din diferite motive, nu ați intrat în posesia kiturilor de igienă distribuite de către Primăria Târgoviște, format din două perechi de mănuși și două măști, vă puteți deplasa la punctele de distribuție, pentru a le ridica personal. PUNCTELE DE DISTRIBUȚIE: 4. Sediul DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ. Adresa: B-dul Unirii, Nr. 26. Programul este între orele 08.00-20.00, Telefon 0372764198 / 0732017666; Zone arondate: - Cartier Tudor Vladimirescu (fostul Microraion Nr..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 134 a..
Citeste mai mult...
Luând în considerare prevederile  Ordonanțelor Militare  Nr. 2/21.03.2020, respectiv Nr 3/24.03.2020, Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor vârstnice, de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afară locuințelor. Dacă va aflați în situația de mai sus sau cunoașteți o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistenț..
Citeste mai mult...
De marți, 31 martie, Primăria Târgoviște va începe dezinfectarea în scările de bloc. Primele care vor fi igienizate sunt cartierele Aleea Trandafirilor și Cartierul Mihai Viteazul ( Microraionul Nr. 9). „Practic, cea mai mare parte a măsurilor de combatere a coronavirusului sunt de apanajul administrației publice locale. Mă refer cu prioritate la dezinfectarea scărilor de bloc. De mâine, acestea vor fi dezinfectate. Primele zone care vor fi abordate sunt Aleea Trandafirilor și Cartierul Mihai..
Citeste mai mult...
Începând cu 15 mai, data la care a intrat în vigoare starea de alertă, Parcul Chindia este deschis publicului. De asemenea, de sâmbătă, 16 mai, se deschide și Grădina Zoologică din Târgoviște.  Ambele locații sunt dezinfectate și igienizate corespunzător. Din păcate, potrivit Hotărârii de Guvern privind instituirea stării de alertă, locurile de joacă rămân închise. Totodată, se deschid integral piețele din Târgoviște, iar potrivit aceleiași HG, circulația persoanelor este permisă în a..
Citeste mai mult...
Referitor la lucrările care se derulează în Piața Revoluției din Municipiul Târgoviște, precizăm faptul că acestea sunt realizate în cadrul unui proiect complex care vizează inclusiv intervenții ample din punct de vedere al amenajării spațiilor verzi, amenajare care se realizează pe baza unui studiu peisagistic ce stabilește clar categoriile de lucrări pe care proiectul le presupune. De precizat că arborii tuia care se îndepărtează de către constructor vor fi înlocuiți cu aproximativ 600 de a..
Citeste mai mult...
Pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște se lucrează pe toate cele 5 loturi. Pe strada Calea Ialomiței se intervine concomitent cu 2 finisoare de asfalt, turnându-se peste 2000 de tone asfalt, lucrările vor fi finalizate în 2 zile. Totodată, se mai lucrează pentru frezarea și pregătirea de asfaltare a străzii Calea București, porțiunea dintre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel și intersecția cu strada Calea Ialomiței. De asemenea se luc..
Citeste mai mult...
Primarul, Daniel Cristian Stan a susținut, în data de 27 aprilie, o conferință de presă online, precizând: „Astăzi se iau 227 de mii de lei din bugetul Municipiul Târgoviște, în situația în care administrația locală a făcut tot ceea ce a depins de ea pentru a putea face față acestei pandemii, dezinfectând străzi, scări de bloc, distribuind măști gratuite, etc. Guvernul, în loc sa fie alături de noi, ne ia banii din buget, după ce inițial a spus că ne dă peste un milion de lei, acum câteva zile. ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că joi, 7 mai, începând cu ora 08.00, Strada Calea Ialomiței va fi închisă circulației rutiere, întrucât vor fi efectuate lucrări de asfaltare (stratul de uzură) în cadrul proiectului care vizează modernizarea Centurii Municipiului Târgoviște. Rutele ocolitoare sunt constituite de străzile Gimnaziului și Calea Domnească, destinate traficului ușor, traficul greu urmând a fi deviat pe ruta Petru Cercel – Laminorului – Bulevar..
Citeste mai mult...
Echipa de robotică ,,SkyLine” a municipiului Moreni, aflată în coordonarea domnului profesor Gabriel State, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Moreni, a început realizarea de viziere de protecție a feței, pe fondul măsurilor de protecție a personalului contra COVID-19. Primele 25 de viziere au fost donate deja angajaților din unele cabinete medicale individuale. Se lucrează non-stop pentru asigurarea, în măsura posibilităților de imprimare, și a altor solicitări venite din partea u..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 133 a..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 20.05 – 16.06.2020 se va derula acțiunea de dezinsecție pe domeniul public. Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice. Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerele Mediului, Sănătății, Apelor și Pădurilor. Acestea ..
Citeste mai mult...