Prima Pagină > Cele mai cautate articole

Cele mai cautate articole

În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată în cartierul micro VI, Daniel-Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște a precizat: „Punctul termic nr. 5, situat pe strada Transilvaniei, va fi transformat într-un „Centru de preparare a hranei pentru creșele din subordinea Direcției de Asistență Socială Târgoviște”. Prin această investiție se rezolvă 2 probleme importante. Pe de o parte, se modernizează un fost punct termic aflat în stare avansată de degradare iar, pe de altă parte, se rea..
Citeste mai mult...
Astăzi, 16 iulie, înainte de începerea ședinței extraordinare a CLM Târgoviște (ce a avut pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre - votate de consilieri), primarul Daniel-Cristian STAN a precizat: „Administrația locală târgovișteană a finalizat licitația de achiziție a celor 28 de autobuze, reprezentând prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local din orașul nostru. Astfel, modelul Mercedes-Benz Citaro Hybrid, votat autobuzul anului 2019, reprezintă noul vehi..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit.a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. b), alin. (5) și art 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr.57/2019, în temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 16 iulie 2019, ora 15,00 - la Sala de Consiliu, având pe ordinea de zi: pro..
Citeste mai mult...
  În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, primarul municipiului a precizat:  ”Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgoviște, din județul Dâmbovița. Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va transforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea u..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată pe stadionul municipal „Eugen Popescu” - Târgoviște, priamrul municipiului a precizat: „Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgoviște, din județul Dâmbovița. Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou ..
Citeste mai mult...
În perioada 11 - 14 iulie 2019, are loc Campionatul Național de Înot - Cadeți (12-14 ani), la Complexul Turistic de Natație, Târgoviște. Cu ocazia acestui eveniment sportiv a avut loc o conferință de presă, susținută de primarul municipiului - Daniel Cristian STAN, Camelia Potec și directorul CTN - Ciprian Prisăcaru. https://youtu.be/dQuYYn5qtcA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că în perioada 16 - 22 iulie 2019, în intervalul orar 05.30 – 10.30, se va efectua a doua acțiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc) prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom). Acțiunea se va efectua în primele două zile ale intervalului, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină) la termenul menționat, acțiun..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat „stadiul lucrărilor care vizează proiectul - Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa - una dintre cele 10 investiții de modernizare a unităților de învățământ, în derulare în acest moment, în municipiul Târgoviște”. Daniel Cristian STAN a preciza..
Citeste mai mult...
Lucrările de la Creșa nr. 14, de pe strada Moldovei, micro 6, Municipiul Târgoviște - sunt în grafic. Investiția PNDL, în valoare de 4 milioane de lei (termen de finalizare 24 de luni) este executată aproape jumătate, în primele 4 luni de la demararea lucrărilor. Este o investiție de extindere, reabilitare și dotare a instituției municipale. https://youtu.be/hzVk8iFsRMU Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 39 alin. 1, 3, 5 și 6 din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul art. 68 din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare, convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 27 iunie 2019, orele 14,00 - la Sala de Consiliu, având pe ordinea ..
Citeste mai mult...
Primăria Târgovişte aduce noi precizări în cadrul procedurii de înlăturare a rețelelor de telecomunicații electronice amplasate fără drept: Prin prezenta notificare, reamintim tuturor operatorilor de rețele publice de telecomunicații electronice că, în urma deciziei A.N.C.O.M. nr. 997/2018, emise în condițiile Legii nr. 159/2016 privind regimul infrastructurii fizice a rețelelor de comunicații electronice, precum și pentru stabilirea unor măsuri pentru reducerea costului instalării rețele..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 39 alin. 1, 3, 5 și 6 din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul art. 68 din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 republicată, cu modificările și completările ulterioare, convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 27 iunie 2019, orele 14,00 - la Sala de Consiliu, având pe ord..
Citeste mai mult...
Echipa firmei Vădan caută coleg sau colegă pentru magazin desfacere PAL melaminat și accesorii mobilier. Pentru mai multe informații vă invităm la sediul firmei din strada Gimnaziului, nr. 18, localitatea Târgoviște, vis-a-vis de sediul Electrica. SC VĂDAN SRL ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc în Sala de Consiliu a Municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a precizat: „Și municipiul Târgoviște intră în rândul unităților administrativ-teritoriale din România care permit participarea reală a cetăţenilor la guvernarea oraşului, aceştia putând decide în mod direct cum se va cheltui un procent clar definit în acest sens din bugetul de investiţii. Concret, începând cu acest an, este stabilită o sumă care va ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a susținut o conferință de presă la Creșa nr. 16, de pe strada Radu cel Mare, micro IV, unde se construiește o importantă extindere a spațiului existent. https://youtu.be/9f3E8PB4JNo Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 25 - 30 iunie 2019 acțiunea de dezinsecție la sol pe domeniul public (parcuri și locuri de joacă) va fi repetată, fiind a doua acțiune de acest fel, din acest an. Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice. Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt: SOLFA..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgovişte informează că în perioada 23 - 27 iunie, în intervalul orar 05.30 – 10.30, se vor efectua acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom). În cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină), la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități. Se vor fol..
Citeste mai mult...
În Sala de Conferințe a Muzeului Tiparului și Cărții Vechi a avut loc evenimentul cultural, pe teme istorice, „Cei 33 de domnitori feudali valahi”. Acest eveniment a fost organizat de Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural și Dezvoltare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște. Au fost susținute și câteva momente artistice de către elevii Palatului Copiilor. https://youtu.be/o2ATS970sYE   Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
La Teatrul Tony Bulandra a avut loc Gala Performanței în Educație.  https://youtu.be/QP0BgzqEQlU Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
A trecut un an. Un an plin de bucurii pentru elevii clasei a III-a B de la Școala Coresi. https://youtu.be/utyJIEXOz0M Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
În municipiul Târgoviște se modernizează o altă stradă. Este vorba de strada Herța, locul unde s-a desfășurat o nouă conferință de presă. https://youtu.be/6RgS_vGLQFI Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
A demarat un nou proiect în infrastructura educațională, la Școala nr. 8, din Municipiul Târgoviște.  https://youtu.be/G4q928Ghv2A Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
De Ziua Copilului - Complexul Turistic de Natație este la înălțimea așteptării copiilor și nu numai a lor. Felicitări echipei, felicitări celor implicați în acest frumos demers al frumuseții - Ziua Copilului. https://youtu.be/itnxqoqLXMQ Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...