Prima Pagină > Cele mai cautate articole

Cele mai cautate articole

La invitația directorului Complexului Turistic de Natație Târgoviște - Ciprian Prisăcaru, a avut loc o conferință de presă, prilejuită de desfășurarea competiției „Cupa Masters a României” la polo pe apă. Au răspuns invitației, primarul Municipiului Târgoviște - Daniel Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Alexandru Oprea, viceprimarul municipiului - Cătălin Rădulescu, directorul Spitalului Județean - Claudiu Dumitrescu și Dragoș Oprea - organizatorul evenimentului. htt..
Citeste mai mult...
Luni, 20 mai 2019, orele 10,00, Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa organizează activitatea - „Raftul cu pisici. O filosofie pisicească despre lume şi viaţă. Cântece şi recitări de poezii”, în cadrul clubului „Prietenii mei necuvântători”.   ..
Citeste mai mult...
Joi, 16 mai 2019, ora 17.00, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, Sala Multimedia (etaj I) are loc o nouă întâlnire a Clubului de filosofie. Tema dezbătută va fi: „Ce este muzica?”. Participarea este liberă.   ..
Citeste mai mult...
În data de 15 Mai 2019, primarul municipiului Daniel Cristian Stan, împreună cu președintele Consiliul Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea - la Grădinița nr. 13 din Târgoviște. https://youtu.be/Obpr_R_2_xY Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Caravana „Smart City” „După Sibiu, Cluj-Napoca, Buzău și Bacău, Caravana „Smart City” a ajuns și la Târgoviște! Este vorba despre un program național de promovare a proiectelor, produselor și serviciilor Smart în orașe, organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și desfășurat sub Înaltul Patronaj al Guvernului României și al Ministerului Energiei. Conceptul de Smart City are numeroase aplicații în cadrul proiectelor accesate de către administrația publică locală&..
Citeste mai mult...
Miercuri, 15 mai 2019, orele 18.00, la Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița sărbătorim Ziua Internațională a Familiei prin ateliere de joc pentru copii și părinți.   ..
Citeste mai mult...
REGULAMENT     FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL DE CULTURĂ ŞI LITERATURĂ „PRIMĂVARA ALBASTRĂ” Seria a II-a - Ediţia a XVI-a 5-7 iunie 2019 oraş Pucioasa - Judeţul Dâmboviţa Festivalul – Concurs „Primăvara albastră” are drept scop descoperirea, stimularea şi promovarea creaţiei literare a tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, nemembri ai vreunei uniuni sau asociaţii scriitoriceşti, respectându-se libertatea democrată a exprimării literare, marcată de ..
Citeste mai mult...
Cupa „1 Mai” a depășit, ca număr de participanți, orice alt concurs de înot desfășurat la Târgoviște. Startul s-a dat duminică, începând cu ora 9.00, la Complexul Turistic de Natație din municipiul reședință de județ. Reuniunea a doua urmează să se desfășoare de la ora 14.00. Vor intra în competiție în jur de  500 de sportivi, dintre care 150 dâmbovițeni. Mult succes tuturor! Felicitări organizatorilor! https://youtu.be/7JE50LR3f20 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată în Municipiul Târgoviște, microraionul 3, primarul - Daniel Cristian STAN a prezentat situația lucrărilor de modernizare. https://youtu.be/cBaItRL5NkE Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
 Duminică, 1 aprilie, ora 19:00 la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc „Dumnezeu iubește”, un spectacol despre condiția femeii și despre rolul și rostul ei de mamă. Patru femei însărcinate sunt internate într-o rezervă a unui spital, asteptând să nască. Patru destine care se intersectează într-un punct din timp și din spațiu, urmând ca mai apoi să-și reia traiectoriile separat, fiecare mai bogată cu o viață; toate, în afară de una. Șase actori construiesc o poveste în care spe..
Citeste mai mult...
Un invitat, drag nouă, scriitorilor târgovișteni, Daniel Cristea Enache, cel care mi-a prefațat volumul de poeme: Numele tău - floare de iris. ””  „Poeții pentru care Nichita Stănescu reprezintă un model liric central, dacă nu unic, inițiază și întrețin un ceremonial sentimental specific. Aerul acestei poezii este inconfundabil, deși experiențele particulare diferă. Bărbatul este un cavaler îndrăgostit de o femeie cu care va traversa nu doar zilele..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...
Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște a jucat miercuri, 25 aprilie 2018, de la ora 20:00, în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare, ediția a XI-a, în fața unui număr de aproximativ 400 de oameni, spectacolul „Othello”, după William Shakespeare, în regia lui Suren Shahverdyan, artist de origine armeană care a lucrat pe scena și cu actorii teatrului târgoviștean. Considerăm prezența în Festivalul Internațional Shakespeare Craiov..
Citeste mai mult...