Prima Pagină > Cele mai cautate articole

Cele mai cautate articole

În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la „fața locului”, primarul Daniel-Cristian STAN a precizat: „ În cel mult 2 săptămâni și lucrările la Creșa nr. 14 vor fi finalizate! Prin aceasta investiție, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, în suprafață desfășurată de aproximativ 1000 mp, cât și reabilitarea și modernizarea clădirii actuale. Totodată, vor fi asigurate toate dotările specifice unei unități de învățământ ante preșcolar. Val..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la Creșa nr. 8 din Municipiul Târgoviște, primarul Daniel-Cristian STAN a făcut precizări cu privire la finalizarea lucrărilor de la acest obiectiv. https://youtu.be/y1J_2rQY3Iw Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În Parcul Chindia, locația „Teatrul de Vară” – Tony Bulandra, a avut loc Ședința festivă a Consiliului Local Municipal Târgoviște. https://youtu.be/WGO6DwC2Cn4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În anul 2007, anul intrării României în Uniunea Europeană, o parte din liderii montaniarzilor dâmbovițeni a lansat TOP 27, topul cuceririi celui mai înalt vârf/celei mai înalte cote din fiecare ţară a Uniunii Europene. În anul 2013, odată cu intrarea Croației în UE, Top 27 a devenit, pentru montaniarzi, TOP 28. Din cele 28 de vârfuri au fost cucerite până acum cele mai înalte cote din 20 de țări. Totuși, chiar peregrini pe trasee europene, gândul și inima lor a bătut și pentru Cetatea Târgoviște..
Citeste mai mult...
Teatrul de Vară (Teatrul Tony Bulandra) din Parcul Chindia, a găzduit sub genericul „Valori târgoviștene”, spectacolul oferit de corul Cantiamo al Liceului Ienăchiță Văcărescu, dirijor prof. Matei Bogdan și valorosul cor, Appassionato, dirijor prof. Florin Badea. https://youtu.be/CzhgnGxhDeI Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În Parcul Chindia, la Teatrul de Vară a avut loc premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie. La mulți ani cu sănătate! https://youtu.be/miXHQ_9Pv3s Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În programul evenimentelor prilejuite de „Zilele Cetății Târgoviște”, în Piața Mihai Viteazul a avut loc un concert de muzică clasică: invitați speciali Felicia Filip și Gheorghe Zamfir, acompaniați de Orchestra Simfonică Muntenia a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița. https://youtu.be/7lYfAay7_q4 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
La Teatrul de Vară (Parcul Chindia), Teatrul Municipal Tony Bulandra a organizat un spectacol de teatru pentru copii. https://youtu.be/7eZXQJT568Y Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În perioada 5-8 septembrie 2020 se desfășoară „Zilele Cetății Târgoviște. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare; Prevederile H.G. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu mo..
Citeste mai mult...
În perioada 5-8 septembrie 2020 se desfășoară Zilele Cetății Târgoviște. Astăzi, 5 septembrie, la ora 11, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a declarat: „A început sărbătoarea Cetății și sunt onorat să vă spun tuturor: LA MULȚI ANI! Chiar dacă pandemia a limitat mult anvergura acestei ediții, în mod firesc din program nu putea lipsi, ca prim eveniment în „Cetatea Tiparului", deschiderea Salonului Editorial „I.H. Rădulescu”.   Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În perioada 5-8 septembrie 2020, în cadrul Zilelor Municipiului Târgovişte, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa organizează a XIX-a ediţie a Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu”. Evenimentul se va desfăşura în aer liber (Scuarul Primăriei Municipiului Târgovişte), cu respectarea normelor de prevenţie privind situaţia generată de SARS-CoV-2. Salonul Editorial doreşte să faciliteze contactul publicului dâmboviţean cu oferta de carte a celor mai importante editu..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște anunță că „Zilele Cetății Târgoviște 2020” vor fi organizate în perioada 5-8 septembrie. Manifestările se vor desfășura sub semnul pandemiei de COVID-19, cu respectarea legislației în vigoare. Astfel, participarea la fiecare eveniment din program se va face respectând măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv distanțarea socială, purtarea măștilor de protecție,  dezinfectarea mâinilor și triaj epidemiologic. Dintre manifestările dedicate ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată în zona pasajului de pe strada Petru Cercel, primarul municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a precizat: „continuă lucrările la pasajul Petru Cercel și în cel mult 3 săptămâni, sensul blocat de aproximativ 10 ani va fi redat circulației”. https://youtu.be/MY6Qww5rTYg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a prezentat stadiul lucrărilor de la Skatepark „Chindia". Acesta va fi gata luna viitoare! https://youtu.be/P1h09Gb_K-o Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; Prevederile H.G. nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19; Prevederile H.G. nr. 394/2020 privind declararea s..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel-Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la stadionul „Eugen Popescu”, precizând că, în cursul săptămânii viitoare se reiau lucrările de reabilitare și modernizare a stadionului municipal. https://youtu.be/aK9DJr4TpTA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel-Cristian STAN a prezentat moderna Piață a Tricolorului (aflată în faza de recepție), prima dintre investițiile care transformă radical centrul Municipiului Târgoviște. Urmează Cinematograful „Independența", în luna septembrie, apoi Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției. https://youtu.be/DHHeASnXXBU Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște informează că în perioada de precampanie electorală, partidele politice care doresc să amplaseze mijloace de publicitate electorală au nevoie de avizul administrației publice locale. Amplasarea mijloacelor de publicitate se poate face atât pe domeniul public sau privat al statului şi al municipiului Targoviste, cât şi pe proprietatea privată a persoanelor fizice sau juridice, cu acordul acestora şi cu respectarea prevederilor legale. Prevederile aplicabile pot fi..
Citeste mai mult...
Cinematograful Independența din municipiul nostru este aproape de finalizare. Un adevărat simbol al municipiului Târgoviște este pe cale de a fi redat târgoviștenilor. Investiția, finanțată prin Compania Națională de Investiții, are o valoare de aproximativ 2.000.000 de euro și va fi gata în această toamnă.   Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Astăzi, 28 iulie 2020, am participat la o conferință de presă, organizată de primarul Daniel-Cristian STAN, în zona podului nou de la Teiș. Lucrările de construire a podului nou de la Teiș se desfășoară într-un ritm susținut. În acest moment au fost montate cele 32 de grinzi, fiecare dintre acestea cântărind în jur de 40 de tone. De asemenea, săptămâna viitoare, vor începe lucrările de asfaltare, la nivel de strat de uzură, pe strada Petru Cercel, precum și operațiunile de turnare a plăcii de su..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; Prevederile H.G. nr. 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 17 iulie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19; Prevederile H.G. nr. 394/2020 privind declararea st..
Citeste mai mult...
La Târgoviște a avut loc cea de-a patra ediție a „Galei Performanței în Educația Târgovișteană", o ediție cu totul și cu totul deosebită. Chiar dacă pandemia de COVID-19 și-a pus amprenta pe desfășurarea procesului educațional, s-a dorit ca și acest an să nu treacă fără a se premia performerii școlii târgoviștene, adevărate modele, copii și profesori, care prin muncă și dăruire, au devenit cei mai buni dintre cei buni. În cadrul galei, au fost premiați 38 de elevi și profesori îndrumători, ..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgovişte informează că în perioada perioada 27 iulie - 2 august, în intervalul orar 05.30 și 09.30, se va efectua o nouă acțiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa Municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom). În cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină), la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activită..
Citeste mai mult...
Astăzi 21 iulie 2020, primarul municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a susținut o conferință de presă în Piața Revoluției din municipiul Târgoviște, care se află în plin proces de reabilitare. Se lucrează la refacerea integrală a pavimentului. Proiectul prevede: mobilier urban modern, iluminat public nou, spații verzi, cu peste 600 de arbori și arbuști plantați, reprezintă numai câteva dintre reperele uneia dintre cele mai spectaculoase investiții implementate vreodată în orașul nostru. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la Creșa nr. 8 Târgoviște, primarul Daniel-Cristian STAN a prezentat situația lucrărilor din acest moment. https://youtu.be/wQSNYRcBeTo Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
A DOUA ACȚIUNE DE COMBATERE A INSECTELOR PRIN PULVERIZARE AERIANĂ DIN ACEST AN Primăria Municipiului Târgovişte informează că în perioada perioada 17 - 24.07.2020, în intervalul orar 05.30 și 09.30, se va efectua a doua acțiune de combatere a insectelor de disconfort ( ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa Municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom). În cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină), la termenu..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN, a precizat: „Săptămâna aceasta au debutat lucrările de execuție aferente proiectului „Reabilitare și modernizare drumuri de interes local – lot 4 (Romlux), prima investiție majoră din istoria acestui cartier. Investiția cuprinde lucrări de modernizare a străzilor Liliacului, Ciocârliei, Zorilor și Ialomiței, totalizând o lungime de aproximativ 2 km. În prealabil, în cadrul aceleiași investiții, va fi real..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel-Cristian STAN a precizat: „Școala Gimnazială „Mihai Viteazul" (nr. 8), se transformă pe bani europeni și va deveni, în cel mult 3 luni, una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România!”. https://youtu.be/6ZhVbgLsRJs Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În atenția contribuabililor: 30 iunie, ultima zi de plată, fără majorări de întârziere, a impozitelor și taxelor locale datorate pentru semestrul I și de acordare a bonificației de 10% Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că 30 iunie este data limită de plată a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului I al anului fiscal 2020. După această dată, se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună, până la data plății. Pentru contribuabi..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; Prevederile H.G. nr.476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Loc..
Citeste mai mult...
Continuă lucrările de reabilitare, modernizare și extindere pe fonduri europene a Grădiniței „Rază de Soare" (Grădinița nr. 8), cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița. În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „În intervalul 24 iunie – 1 iulie se vor deschide Grădinițele nr. 1, 9, 14, 15, 16 (24 iunie), Grădinița nr. 13 (25 iunie), Grădinița nr. 2  (29 iunie), Grădinița nr. 3 (1 iulie). https://youtu.be/zq0ZmqB64Wk Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Începând de sâmbătă, 20 iunie a.c., ora 10.00, circulația se va restricționa pe podul de la Teiș, pentru realizarea unor lucrări de frezare, tot în cadrul proiectului de reabilitare a centurii municipiului Târgoviște. Măsura va rămâne în vigoare timp de două săptămâni, iar circulația se va efectua semaforizat, alternativ pe câte un sens de mers. Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; Prevederile H.G. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; Prevederile H.C.L. nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consil..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Municipiului Târgoviște, a precizat: „A luat sfârșit un coșmar al șoferilor care a durat zeci de ani. Astfel, calea de rulare a fost asfaltată în 2 straturi, următoarea și ultima etapă fiind constituită de finalizarea rosturilor. Totodată, a fost asfaltată, parțial, și Aleea Sinaia, urmând ca săptămâna aceasta să se finalizeze și aici lucrările, iar întreg tronsonul de centură compus din pasajul rutier menționat, strada Aleea Sinaia, Strada Magrini, p..
Citeste mai mult...
În perioada 20 iunie - 27 iunie 2020, în intervalul orar 05.30 - 09.30, se vor efectua acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (țânțari, muște, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafața Municipiului Târgoviște (inclusiv în cartierele Priseaca și Sagricom). Acțiunea se va efectua în prima zi a intervalului, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină), la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități...
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște anunță că luni, 15 iunie, se va redeschide parțial Complexul Turistic de Natație (terenurile de sport, piste role și biciclete, sălile de forță), cu excepția ștrandului, care va fi deschis de miercuri, 17 iunie. Accesul la sălile de forță, la terenurile de tenis și baschet, se va face în conformitate cu legislația în vigoare și în urma unei programări telefonice la numerele de telefon: 0733.852.149 – sala de forță 1 (lângă saune), 0733.852.245 – sala de forță 2 (..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că marți, 9 iunie, circulația pe strada Magrini va fi întreruptă pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare. Pentru a fluidiza traficul și pentru a veni în întâmpinarea riveranilor, dar și a societăților comerciale care activează în zona respectivă, asfaltarea se va realiza în etape. Astfel, în intervalul orar 05.00 - 08.30, muncitorii vor pregăti terenul pentru asfaltare, interval în care circulația va fi permisă pentru riv..
Citeste mai mult...
Activitatea de dezinsecție se va desfășura întreaga lună și sunt vizate absolut toate zonele din municipiul Târgoviște. Acum, acțiunea de dezinsecție se desfășoară în zona străzilor Pandurilor, Radu de la Afumați și Mihai Popescu. Substanțele folosite sunt avizate de către Ministerul Sănătății și sunt eficiente pentru combaterea țânțarilor, muștelor, căpușelor, a altor insecte zburătoare și târâtoare, precum și a invaziei insectei „Tigrul platanului”. Impact  ..
Citeste mai mult...
Începând de marți, 2 iunie 2020, în Târgoviște s-au redeschis două Cabinete Medicale Dentare, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Târgoviște. Acestea sunt primele cabinete care s-au redeschis după apariția pandemiei de COVID-19. Cabinetele sunt deschise în intervalul orar 08.00 - 20.00, de luni până vineri. Pentru siguranța elevilor, înainte de deschiderea programului, angajații DAS vor realiza dezinfectarea cabinetului și a intrumentarului, conform pro..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 133 a..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 20.05 – 16.06.2020 se va derula acțiunea de dezinsecție pe domeniul public. Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice. Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerele Mediului, Sănătății, Apelor și Pădurilor. Acestea ..
Citeste mai mult...
Începând cu 15 mai, data la care a intrat în vigoare starea de alertă, Parcul Chindia este deschis publicului. De asemenea, de sâmbătă, 16 mai, se deschide și Grădina Zoologică din Târgoviște.  Ambele locații sunt dezinfectate și igienizate corespunzător. Din păcate, potrivit Hotărârii de Guvern privind instituirea stării de alertă, locurile de joacă rămân închise. Totodată, se deschid integral piețele din Târgoviște, iar potrivit aceleiași HG, circulația persoanelor este permisă în a..
Citeste mai mult...
Referitor la lucrările care se derulează în Piața Revoluției din Municipiul Târgoviște, precizăm faptul că acestea sunt realizate în cadrul unui proiect complex care vizează inclusiv intervenții ample din punct de vedere al amenajării spațiilor verzi, amenajare care se realizează pe baza unui studiu peisagistic ce stabilește clar categoriile de lucrări pe care proiectul le presupune. De precizat că arborii tuia care se îndepărtează de către constructor vor fi înlocuiți cu aproximativ 600 de a..
Citeste mai mult...
Primăria Târgoviște anunță că în perioada 11-12 mai, cupola Pieței 1 Mai din Municipiu va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări de igienizare, dezinfectare și întreținere, întrucât se așteaptă un aflux mai mare de cumpărători în perioada imediat următoare. Măsurile menționate au în vedere faptul că, din 15 mai, se lărgește gama produselor care pot fi comercializate într-o piață, gamă care a fost limitată în perioada stării de urgență. Impact ..
Citeste mai mult...
Pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște se lucrează pe toate cele 5 loturi. Pe strada Calea Ialomiței se intervine concomitent cu 2 finisoare de asfalt, turnându-se peste 2000 de tone asfalt, lucrările vor fi finalizate în 2 zile. Totodată, se mai lucrează pentru frezarea și pregătirea de asfaltare a străzii Calea București, porțiunea dintre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel și intersecția cu strada Calea Ialomiței. De asemenea se luc..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că joi, 7 mai, începând cu ora 08.00, Strada Calea Ialomiței va fi închisă circulației rutiere, întrucât vor fi efectuate lucrări de asfaltare (stratul de uzură) în cadrul proiectului care vizează modernizarea Centurii Municipiului Târgoviște. Rutele ocolitoare sunt constituite de străzile Gimnaziului și Calea Domnească, destinate traficului ușor, traficul greu urmând a fi deviat pe ruta Petru Cercel – Laminorului – Bulevar..
Citeste mai mult...
Modelul Mercedes-Benz Citaro Hybrid, votat autobuzul anului 2019, reprezintă noul vehicul care, începând din acest an, va oferi târgoviștenilor condiții excelente de transport. Autobuzul Citaro, reprezintă coloana vertebrală a transportului public în toată Europa, cu peste 55.000 de vehicule livrate. Versiunea Hybrid a acestui autobuz și-a dovedit performanțele privind fiabilitatea și rentabilitatea, fiind achiziționat, în volume semnificative, de către operatorii de transport din Berlin, ..
Citeste mai mult...
În situația în care, din diferite motive, nu ați intrat în posesia kiturilor de igienă distribuite de către Primăria Târgoviște, format din două perechi de mănuși și două măști, vă puteți deplasa la punctele de distribuție, pentru a le ridica personal. PUNCTELE DE DISTRIBUȚIE: 4. Sediul DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ. Adresa: B-dul Unirii, Nr. 26. Programul este între orele 08.00-20.00, Telefon 0372764198 / 0732017666; Zone arondate: - Cartier Tudor Vladimirescu (fostul Microraion Nr..
Citeste mai mult...
Primarul, Daniel Cristian Stan a susținut, în data de 27 aprilie, o conferință de presă online, precizând: „Astăzi se iau 227 de mii de lei din bugetul Municipiul Târgoviște, în situația în care administrația locală a făcut tot ceea ce a depins de ea pentru a putea face față acestei pandemii, dezinfectând străzi, scări de bloc, distribuind măști gratuite, etc. Guvernul, în loc sa fie alături de noi, ne ia banii din buget, după ce inițial a spus că ne dă peste un milion de lei, acum câteva zile. ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 133 a..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel Cristian Stan, a semnat, joi, 23 aprilie, contractul cu finanțare europeană pentru proiectul de modernizare a sistemului de transport public din Municipiu. Este cel mai mare proiect din istoria urbei, valoarea acestuia fiind de aproape 123 de milioane de lei (122,743,134.13 lei). Administrația locală a finalizat licitația de achiziție a celor 28 de autobuze, reprezentând prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. În cea d..
Citeste mai mult...
Primăria Târgoviște a început, miercuri, 22 aprilie, distribuirea kiturilor de igienă pentru toți locuitorii din Municipiu. Fiecare kit cuprinde două perechi de mănuși și două măști de protecție. Distribuirea se face de către personalul Direcției de Asistență Socială, la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecărei familii și cu respectarea distanței sociale. De precizat că personalul poartă mască, mănuși, vizieră, precum și o vestă inscripționată cu „Primăria Târgoviște”, iar la lo..
Citeste mai mult...
Continuând seria măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, Primăria Târgoviște va distribui, începând de săptămâna viitoare, kituri de igienă locuitorilor Municipiului Târgoviște. Kitul este format din două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană. Distribuția kiturilor de igienă va începe imediat după Paște. Perioada aleasă coincide cu afirmațiile specialiștilor în domeniul sănătății, potrivit cărora, imediat după sărbătorile pascale s-ar înregistra vârfu..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 134 a..
Citeste mai mult...
În vederea limitării răspândirii cu noul coronavirus, Primăria Municipiului Târgoviște a demarat, miercuri, 8 aprilie 2020, o amplă acțiune de igienizare și dezinfectare a străzilor și trotuarelor din oraș. Aproximativ 150 de salariați de la Direcția de Salubritate și SC Eco Sal Târgoviște spală arterele principale, dar și străzile și trotuarele din carteiere cu un detergent eco, ce are rol de degresare, dezinfectare și parfumare, aprobat de autoritățile sanitare în domeniu. De asemenea, zone..
Citeste mai mult...
Conferință de presă - online, susținută de primarul Daniel-Cristian STAN https://youtu.be/95uPs2HbSsw Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Echipa de robotică ,,SkyLine” a municipiului Moreni, aflată în coordonarea domnului profesor Gabriel State, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Moreni, a început realizarea de viziere de protecție a feței, pe fondul măsurilor de protecție a personalului contra COVID-19. Primele 25 de viziere au fost donate deja angajaților din unele cabinete medicale individuale. Se lucrează non-stop pentru asigurarea, în măsura posibilităților de imprimare, și a altor solicitări venite din partea u..
Citeste mai mult...
  Până la sfârșitul săptămânii, toate scările de bloc din orașul nostru vor fi dezinfectate! Primele zone abordate au fost cele din Aleea Trandafirilor și cartierul Mihai Viteazul (microraioanele 8, 9), unde 224 de scări de bloc au fost dezinfectate. Acțiunea este în desfășurare, iar astăzi se finalizează cartierul Mihai Viteazul și se continuă cu zonele Vlad Țepeș și Petru Cercel (microraioanele nr. XI si XII). Totodată, continuă și montarea dispozitivelor pentru dezinfectant, urmând..
Citeste mai mult...
În conformitate cu prevederile Ordonanţei militare nr. 4/2020, Primăria municipiului Moreni a achiziţionat astăzi 200 de dispozitive cu soluţii dezinfectante care vor fi montate la intrările blocurilor de locuinţe situate în localitatea noastră. Acţiunea se va desfăşura începând de mâine, 31 martie 2020. De asemenea, au fost achiziţionate ventilatoare cu pulverizare de substanţe biocide pentru asigurarea permanentă a unei dezinfectări eficiente în cadrul instutiţiilor sanitare de pe raza admi..
Citeste mai mult...
De marți, 31 martie, Primăria Târgoviște va începe dezinfectarea în scările de bloc. Primele care vor fi igienizate sunt cartierele Aleea Trandafirilor și Cartierul Mihai Viteazul ( Microraionul Nr. 9). „Practic, cea mai mare parte a măsurilor de combatere a coronavirusului sunt de apanajul administrației publice locale. Mă refer cu prioritate la dezinfectarea scărilor de bloc. De mâine, acestea vor fi dezinfectate. Primele zone care vor fi abordate sunt Aleea Trandafirilor și Cartierul Mihai..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere: Prevederile art. 50 și art. 51 alin. (1) din Anexa nr. 1 – „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” din Decretul nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României; Prevederile HCL nr. 77/24.03.2020 privind stabilirea procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Local Municipal Târgoviște, în situații excepționale, constatate de autoritățile abilitate; Prevederile art. 133 a..
Citeste mai mult...
Luând în considerare prevederile  Ordonanțelor Militare  Nr. 2/21.03.2020, respectiv Nr 3/24.03.2020, Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor vârstnice, de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afară locuințelor. Dacă va aflați în situația de mai sus sau cunoașteți o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistenț..
Citeste mai mult...
Primăria Târgoviște încearcă, pe cât posibil, limitarea răspândirii coronavirusului, prin noi acțiuni de dezinfecție a locurilor și spațiilor publice. Astfel, vor fi desfășurate următoarele acțiuni: - Dezinfectare parcuri și locuri de joacă (de cel puțin 2 ori/săptămână); - Dezinfectare străzi și trotuare (de cel puțin 2 ori/săptămână); - Dezinfectare generală a mijloacelor de transport în comun (de cel puțin 2 ori/săptămână). De asemenea, la finalizarea traseului se va desfășura un pro..
Citeste mai mult...
Trăim, realmente, o situație unică, poate fără precedent în istora noastră, generată de pandemia virusului COVID 19, situațíe care reclamă o formă special de responsabilitate din partea noastră. Noi, ziariștii, nu suntem simpli agenți sau colportori de informație, cu atât mai puțin traficanți de știri generatoare de audiență sau de tiraj ori bursieri ai știrilor senzaționale. Suntem parte activă a societății civile și, în această calitate, suntem responsabili de efectul de masă al știrilor pe ca..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 16 martie 2020, ora 9,30, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de zi..
Citeste mai mult...
SE ÎNCHID PIAȚA BĂRĂȚIEI ȘI OBORUL, ÎN ZIUA DE DUMINICĂ Potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Nr. 4/12.03.2020 a fost dispusă următoarea măsură: -În Municipiul Târgoviște se aprobă închiderea, în ziua de duminică, a Pieței Bărăției, cu excepția zonei agroalimentare, precum și a oborului de lângă Complexul Turistic de Natație, în contextul limitării, reducerii și evitării aglomerărilor de persoane. Străzile și trotuarele din Târgoviște vor fi dezinfectate ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a convocat, marți, 10 martie, ora 11.00, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgoviște, în vederea stabilirii măsurilor de combatere a efectelor COVID-19. Au fost luate, astfel, o serie de măsuri punctuale: Art.1. Se aprobă suspendarea activității din toate creșele de pe raza Municipiului Târgoviște începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evo..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian STAN, ne-a prezentat stadiul lucrărilor la sala de sport a Colegiului „Constantin Carabella! https://youtu.be/zqaXJMnhzzk Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat situația lucrărilor din micro 2, parcarea de lângă locul de joacă „Norocel”. https://youtu.be/bcfgs4nOfpg Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În data de 27 februarie 2020, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de consilierii municipali. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel-Cristian STAN a prezentat situația actuală a lucrărilor de la Creșa nr. 13 din Târgoviște. https://youtu.be/-vgqXQRrC6I Vali NIȚU     ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 227 februarie 2020, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 19 proiecte de hotărâre...
Citeste mai mult...
La Primăria Târgoviște, în prezența domnului Liviu Mușat, Director al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a doamnelor deputat  Claudia Gilia și Oana Vlăducă, precum și a domnului deputat Corneliu Ștefan, a fost semnat contractul de finanțare pe fonduri europene având ca obiect investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”. Prin acest proiect, se dorește reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public stra..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „ Se lucrează concomitent pe 5 loturi, derulându-se in paralel următoarele lucrări: reabilitarea pasajului rutier de la Aninoasa, cu precizarea că deja s-a turnat pe un sens egalizarea, urmând ca circulația să fie reluată și lucrările finalizate, pe sensul afectat, în cel mult 45 de zile; construcția podului nou din zona Teiș, cu..
Citeste mai mult...
În cadrul ședinței extraordinare a CLM Târgoviște, din 14 februarie 2020, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2020. Primarul Daniel Cristian STAN a subliniat: „Ca și element definitoriu, precizez că secțiunea destinată dezvoltării reprezintă 54% din total, bugetul aferent investițiilor depășind astfel cheltuielile de funcționare și însumând nu mai puțin de 207.139.000 lei. Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 14 februarie 2020, ora 9,00, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de..
Citeste mai mult...
Modernizarea, reabilitarea și extinderea Școlii nr. 8 (Mihai Viteazul) este o investiție pe bani europeni, aproximativ 18.000.000 lei. De menționat faptul că suprafața școlii se va mări cu 60%, a precizat Daniel Cristian STAN – primarul municipiului Târgoviște, în cadrul unei conferințe de presă. https://youtu.be/NZQo9-JHGFY Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Cuplurile vor fi în centrul atenției de „Ziua Îndrăgostiților” (Valentine`s day), în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești. Primăria Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra le oferă îndrăgostiților posibilitatea de a se fotografia gratuit, cu ajutorul unei cabine foto - un sistem de fotografiere bazat pe distracție și, mai ales, pe interacțiunea între oameni. Astfel, pe data de 14 februarie 2020, între orele 11:00 și 14:00, Primăria Municipiului Târgoviște amplasează, pe platoul din fața ins..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian STAN a precizat: „O altă investiție importantă, aferentă zonei centrale a municipiului nostru, a intrat în faza de execuție (...) Investiția presupune restaurarea ruinelor existente, punerea în valoare și protejarea acestora, refacerea turnului principal de acces în incintă, refacerea zidurilor vechiului paraclis al Mitropoliei sau amenajarea aleilor de acces (...) Se procedează la desfacerea integrală a pavimentului existent și la rea..
Citeste mai mult...
Primăria Municipiului Târgoviște a lansat, marți, 28 ianuarie, aplicația oficială Târgoviște City App.   Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.   Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber dar și calendarul evenimentelor dedicat atât targovișten..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian Stan, având în vedere: Prevederile art.133 alin. (1), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3) lit. a) și art. 135 alin. 4 din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019; În temeiul art. 196, alin. (1) lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019 – Convoacă Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință ordinară, în ziua de 30 ianuarie 2020, ora 14,00, la Sala de Consiliu. Pe ordinea de zi sunt 17 proiecte de hotărâre. ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă s-a semnat un protocol de colaborare între Camera de Comerț și Industrie Dâmbovița și Primăria Târgoviște. Primarul municipiului Daniel Cristian STAN și Valentin CALCAN au semnat protocolul dintre cele două instituții. https://youtu.be/vyyQvcXKwdI Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali situația lucrărilor de la podul de pe strada Petru Cercel, zona industrială. https://youtu.be/U2ri9oIGk_w Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Primarul Municipiului Târgoviște, jr. Daniel-Cristian STAN, având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. a), art. 134 alin. (1), lit. a), alin. (3), lit (b), alin. (5) și art. 135 alin. (4) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, în temeiul art. 196, alin (1), lit. b) din Codul Administrativ adoptat prin OUG nr. 57/2019, a convocat Consiliul Local Municipal Târgoviște, în ședință extraordinară, în ziua de 21 ianuarie 2020, ora 8,30, la Sala de Consiliu, având pe ordinea de ..
Citeste mai mult...
A fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian STAN a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță.  https://youtu.be/z_2Q6ZBo6b4 Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
Astăzi, 16 ianuarie 2019, a fost inaugurată Grădinița nr. 13. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului , Daniel Cristian STAN, alături de viceprimarii Monica ILIE și Cătălin RĂDULESCU a prezentat jurnaliștilor locali modernizările de la această grădiniță. https://youtu.be/jOzzFpqKv10 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. „Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului” - a conchis primarul municipiului Târgoviște. https://youtu.be/Jqqb9WZ5JJc Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă în șantier, Daniel Cristian STAN, primarul municipiului Târgoviște a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor la centura municipiului. Toate străzile aferente proiectului vor fi gata în vara acestui an, iar pasajele și podurile vor fi finalizate până la finalul anului. https://youtu.be/36JpehN3fh0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În prima conferință de presă de la începutul anului 2020, primarul Daniel Cristian Stan a prezentat jurnaliștilor locali situația investițiilor din Târgoviște. Municipalitatea târgovișteană are 76 de proiecte aflate în derulare cu un buget record de investiții de aproximativ 665.000.000 lei. https://youtu.be/SSMlavifGV0 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc pe șantierul de la stadionul „Eugen Popescu”, din municipiul Târgoviște, Daniel Cristian Stan a precizat: „Lucrările de execuție la stadion continuă! Avem front de lucru și nu ne oprim. Am reziliat contractul cu proiectantul, pentru că nu ne răspundea sau răspundea foarte greu la solicitările noastre pe partea de asistență tehnică. Asta nu înseamnă că blocăm proiectul, ci tocmai că vrem să facem lucrurile cât mai repede. Eu nu-mi bat joc de ban..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian STAN, a prezentat jurnaliștilor locali stadiul lucrărilor de reabilitate a parcării din strada Virgil Drgăghiceanu. https://youtu.be/vSkqxrp22Z4 Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
La Casa Romanței din Târgoviște a avut loc o superbă întâlnire a ziariștilor Filialei „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, cu președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România - Doru Dinu Glăvan și vicepreședintele UZPR, Mihai Milca. https://youtu.be/sJwb11fYR0w https://youtu.be/pXhNgWCs3LA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
Administrația municipală este întotdeauna implicată în problemele urbei. În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului a ținut să precizeze: „Un alt fost punct termic din municipiul Târgoviște primește o destinație concretă, utilă comunității târgoviștene. Astfel, au debutat lucrările în cadrul investiției care vizează amenajarea unui centru destinat copiilor cu autism sau sindrom Down. Acest obiectiv va fi realizat prin refuncționalizarea fostului PT 1, situat în cartierul Vlad Țepe..
Citeste mai mult...
Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa”, a ajuns la final, cu 2 luni în avans față de termenul prevăzut în contract. https://youtu.be/SpwB8EFoJUA Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște a precizat: „În paralel cu lucrările de la Piața Tricolorului, un alt obiectiv important din orașul nostru este modernizat. Durata maximă de execuție nu depășește toamna anului viitor. În cel mult o lună și Parcul Mitropoliei va face obiectul unor lucrări ample de reabilitare, iar zona centrală a municipiului Târgoviște va fi de nerecunoscut”, a conchis Daniel Cristian STAN.   Vali NIȚU   ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, susținută de Daniel-Cristian Stan, tema abordată a fost aceea de colectare selectivă a deșeurilor. https://youtu.be/4MGp7Ja3m3E Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște, a prezentat detalii despre finanțarea europeană obținută de către administrația locală târgovișteană, în valoare de 7.000.000 de euro, finanțare destinată zonelor defavorizate. Acest proiect a fost accesat prin Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse”, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5: „Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității”. Daniel-Cristian S..
Citeste mai mult...
În dimineața zilei de 22 octombrie 2019 a fost votat, în unanimitate (21 de voturi), proiectul de hotărâre privind Rectificarea Bugetară de Venituri și Cheltuieli a Municipiului Târgoviște, pe anul 2019. Vali NIȚU ..
Citeste mai mult...
„Cuvintele sunt vocea inimii” - Confucius iubirea din necuprins în cartea de onoare a timpului cu drepturi de autor eu sunt tu şi-mi eşti un eu dar de la Dumnezeu cuvânt ortografia dragostei trăită în necuprins nu șoptită într-un cuprins din viață. culoarea dintre culori dinspre albastru spre verbul scorpionului dorința buzelor roșii acum știu este frumosul ce putea să mi se-ntâmple sensul meu în seva timpului semnul dinspre ceruri vocea cuvântului destin. secunda..
Citeste mai mult...